ИНГИЛИЗ ГРУП ЕООД
Производство, Търговия


ИНГИЛИЗ ГРУП ЕООД

За компанията

   ИНГИЛИЗ ГРУП е българска копания  тясно специализирана в производството на мъжки и дамски модни обувки. Фирмата оперира в обувния бранш повече от 20 години, притежава една от най – модерните фабрики за производство на обувки и калъпи за обувки на територията на България с разгъната площ 3500 кв.м. и  разчита на изключително опитен персонал, всеки един от тях експерт в областта си. Компанията притежава богат и иновационен машинен парк, който включва машини от марките ДОНЗЕЛИ, ЧЕРИМ, АЙРЪН ФОКС, МИНЕРВА, КОМЕЛЦ и други.
   Паралелно с това компанията притежава една от двете фабрики за производство на калъпи на територията на България. С изпитана и поддържана техника, опитен персонал, качествен продукт и гъвкава политика компанията е пазарен лидер в производството на калъпи на месния пазар. Също така ИНГИЛИЗ ГРУП  е оторизиран представител за България на ФАТИХ ОКЧЕ Турция (един от най – големите производители на калъпи, табани,  токчета, платформи  и готови ходила в Турция ) и СТЕЛА Италия (партньор на Miss Sixty, Christian Louboutin, Cesare Paciotti и Loriblu. )

   ИНГИЛИЗ ГРУП  е активна като на българския така и на европейския пазар изнасяйки продукция за Италия, Франция, Гърция, Холандия, Испания, Украйна, Люксембург и Швейцария. Изградените партньорства зад граница внасят допълнителна стабилност и опит във фирмата. Благодарение на всеки един от фактите компанията се формира като една стабилна и силна структура, покриваща строги изисквания, поднасяща високо качество и опит, откликваща на най – прецизните клиентски  изисквания и желания.

Кариера в компанията
Искаш да работиш в динамична среда в бързо развиваща се компания, която цени хората си и уважава тяхното мнение?

Твоите приоритети са откритата комуникация, постигането на високи цели и възможности за развитие?

Креативна личност си и искаш да се реализираш в сферата на модата и да черпиш опит от най - добрите в бранша?

СТАНИ ЧАСТ ОТ НАС!

За ИНГИЛИЗ ГРУП хората в компанията са изключително важни и част от изграденото семейство.
Ние ценим мнението им, окуражаваме и развиваме иновативното мислене и идеи и разчитаме на тяхната ангажираност и подкрепа, за да вървим успешно напред.

НАШИЯТ ВЗАИМЕН АНГАЖИМЕНТ

Ние в ИНГИЛИЗ ГРУП, се ангажираме да предоставиме на всички наши служители информация, индивидуално внимание, възможности за професионално развитие и условия за бързо вземане на решения. В замяна очакваме от хората си да изпълняват поставените цели, да проявяват грижа към работата както и да работят в екип и да бъдат инициативни.

ЗАЩО ДА РАБОТЯ В ИНГИЛИЗ ГРУП?

- Като коректен и социално отговорен работодател осигуряваме конкурентни условия на труд, навременно изплащане на възнагражденията и модерно оборудвани работни места;

- Много от позциите са подходящи за млади и образовани хора, без предишен или малък опит;

- В компанията всеки получава реална възможност за професионално развитие;

- Неразделна част от работата ни е обучението за придобиване на професионални познания и развиване на ключови компетенции;

- Даваме възможност за навлизане в необятния свят на модата.
Контакти
ИНГИЛИЗ ГРУП ЕООД
ЕИК: 200907398
Адрес: България
Пещера
ул. Михаил Такев № 144
Телефон: + 359 350 6 39 04
Fax: + 359 350 6 57 13
 www.ingiliz.com
Искам да получавам известия за новите обяви от ИНГИЛИЗ ГРУП ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ИНГИЛИЗ ГРУП ЕООД
19.10.20 Пещера
19.10.20 Пещера; Заплата от 1800 до 2000 BGN (Бруто)
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на ИНГИЛИЗ ГРУП ЕООД в Jobs.bg. ©2020