КОПИЛИНК ЕООД
Бизнес, консултантски услуги, Здравеопазване, Информационни технологии Служители в България: 22; Брой ИТ специалисти в България: 4; Градове в България: София, Плевен, Хасково, Бургас, Пловдив; В България от: 1993; Служители глобално: 30; Държави/градове извън България: Ротердам; Година на основаване: 1993;


КОПИЛИНК ЕООД

За компанията

Фирма Копилинк ЕООД е основана през 1991 година и когато стартира е специализирана в продажба и сервиз на офис техника и консумативи. През годините тя завоюва и утвърждава своите стабилни пазарни позиции, предлагайки на своите клиенти перфектно търговско и сервизно обслужване и качествена офис техника от световноизвестни марки.

Фирмата има изградена търговско-сервизна мрежа, която напълно покрива територията на Република България. Сервизните инженери на Копилинк ЕООД са с квалификация, придобита след фирмени курсове на обучение в центовете на TOSHIBA, KONICA MINOLTA, BROTHER и други. Фирмата е оборудвана със съответните транспортни, комуникационни и технически характеристики, изисквани от спецификата на извършванте от нея дейности.

През Април 2000 година Копилинк ЕООД сертифицира системата си за контрол на качеството на своята дейност по международния стандарт ISO9002, а през 2003 година – ISO9001:2008. През 2000 година Копилинк ЕООД създава и Служба по Трудова Медицина, регистрирана в Министерство на здравеопазването под N: 92 от 18.02.2000 година, която вече над 10 години успешно сътрудничи със своите клиенти.

За да отговори на потребностите на своите партньори, осигурявайки им комплексност на предлаганите услуги , Копилинк ЕООД изгражда Орган за Контрол от вида “C”, който работи в областта на контрол физичните и химичните фактори на средата и контрол на електрически уредби и съоръжения. Органът за контрол работи по документирана система по качеството, разработена на базата на БДС EN ISO/IEC 17020:2005.

Днес, Копилинк ЕООД, въпреки дългогодишния си опит в бранша, е адаптивна и иновативна компания, която постоянно се стреми да предлага на своите клиенти нови решения в бизнеса

Контакти
КОПИЛИНК ЕООД
ЕИК: 121766524
Адрес: София, бул. Черни Връх 71А ет.2
Телефон: 070017202
 www.copylink.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от КОПИЛИНК ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на КОПИЛИНК ЕООД в Jobs.bg. ©2020