ИМОТИ ПРЕМИЕР ООД
Недвижими имоти, Търговия, Услуги Служители: 25; Градове: Варна; Година на основаване: 2013; Придобивки:  Гъвкаво работно време;    Месечен/годишен бонус;    Партита и тиймбилдинг;  


ИМОТИ ПРЕМИЕР ООД

За компанията
Имоти Премиер ООД е иновативна компания, развиваща своята дейност в сферата на сделките с недвижими имоти. Фирмата предлага на своите клиенти не просто посредничество при покупко-продажба на имот, а партньорство по отношение на ликвидността на имота, юридическите детайли, касаещи безопасността на двете страни, както и информация относно най-новите и печеливши тенденци в бранша.
Ценностите на компанията се основават на висока етика, професионализъм и стремеж към непрекъснато осъвършенстване.
Кариера в компанията
Имоти Премиер ООД се развива с бързи темпове и може да се похвали с липса на текучество на персонал. Работната обстановка предлага комфорт и сигурност, което от своя страна дава възможност на служителите да се концентрират върху важните цели в ежедневието си. Фирмата залага изключително много на развитието на човешките ресурси и се стреми да създаде условия на брокерите, които да им позволят да се развият максимално бързо и правилно в тази професия.
Контакти
ИМОТИ ПРЕМИЕР ООД
ЕИК: 202800509
Адрес: ул. Георги Бенковски №90 ет.6, офис 20
Искам да получавам известия за новите обяви от ИМОТИ ПРЕМИЕР ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ИМОТИ ПРЕМИЕР ООД в Jobs.bg. ©2020