МЕГАКАР ЕКСПЕРТ ЕООД
Разкомплектоване на автомобили и търговия с авточасти. Притежава най-голямата търговска мрежа в България изградена на онлайн платформата www.megaparts.bg. Служители: 170; Градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе Стара Загора, Кърджали; Година на основаване: 2011; Придобивки:  Безплатни обучения/курсове;    Партита и тиймбилдинг;    Организиране на между фирмено футболно първенство.;  

МЕГАКАР ЕКСПЕРТ ЕООД

За компанията

MEGAPARTS е голяма бързоразвиваща се фирма в областта на автомобилите и авточастите, която предлага конкурентни цени, високи стандарти на обслужване и гаранция за качество.  Ориентирана към непрекъснато проучване на потребителските изисквания и фокусирана към оптимално задоволяване на клиентските потребности, компанията се наложи като надежден и предпочитан партньор, безспорен лидер в този пазарен сегмент и абсолютен иноватор в електронната търговия на авточасти. MEGAPARTS предлага широк спектър авточасти на място в складовите си бази, както и в MEGAPARTS.BG - най-големият онлайн магазин за авточасти в България. 

Кариера в компанията

Ние ви предлагаме атрактивни условия на труд, едни от най-високите възнаграждения в сектора и възможност за развитие във фирмата.

Ако сте мотивирани за работа и с желание за развитие, очакваме вашите кандидатури, за да станете част от нашия екип от квалифицирани специалисти с доказан професионален опит в областта.

 
Контакти
МЕГАКАР ЕКСПЕРТ ЕООД
ЕИК: 202347231
Адрес: гр. София, ж.к. Хаджи Димитър, ул. Резбарска №55
Телефон: 0877 148 250
 www.megaparts.bg
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - МЕГАКАР ЕКСПЕРТ ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от МЕГАКАР ЕКСПЕРТ ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на МЕГАКАР ЕКСПЕРТ ЕООД в Jobs.bg. ©2020