ЛЕННО АД
Банки и кредитиране, Бизнес, консултантски услуги, Счетоводство/Финанси


ЛЕННО АД
За компанията
Ленно е алтернативен кредитор, брокер и консултант в сферата на търговията с финансови инструменти и инвестициите, предлагащ широка гама финансови услуги на значителен кръг клиенти, включващ местни и международни компании, правителства, финансови институции и физически лица.

Новото име Ленно подчертава профила на компанията като международна финансова институция, предлагаща пълен спектър от финансови услуги и неотстъпваща по никакъв начин на компаниите с по-дълга история, чрез предоставянето на индивидуални финансови решения.

Повече от 19 години Ленно помага на клиентите си да правят успешен бизнес. Главните ни офиси са разположени на кръстопът между изтока и запада, което ни позволява да вземем най-доброто от двата свята. През годините се научихме да бъдем търпеливи и да предоставяме първокласни услуги на своите клиенти, чрез дългосрочно обвързване, иновативни решения и гладко изпълнение.

Въпреки, че нашата дейност се измерва в десетки милиони, ние избираме служителите си един по един. Знаем, че в сферата на услугите, без най-добрите хора, няма как да бъдем най-добрата компания. Разчитаме на хората, които безусловно се стремят към успех и им даваме възможността да прогресират много по-бързо, отколкото биха могли в повечето други фирми.
Контакти
Адрес: ЦУМ, Северна рецепция
бул. Мария Луиза 2, ет. 5
София 1000

Hebros Quarter A1
бул. Марица 154, ет. 11
Пловдив 4000

Телефон: 0700 42 442
 www.lenno.com
Искам да получавам известия за новите обяви от ЛЕННО АД по имейл. Email:  
Всички обяви на ЛЕННО АД
29.01.18 Пловдив, ; Заплата от 900 до 1800 BGN (Бруто)
29.01.18 София; Заплата от 1000 до 2000 BGN (Бруто)
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на ЛЕННО АД в Jobs.bg. ©2018