ЛЕННО АД
Кредитиране. Инвестиционни услуги. Финансиране на трейдъри. Застраховане. Регулирани сме от БНБ и КФН. Служители в България: 45; Градове в България: София, Пловдив; В България от: 1999; Служители глобално: 50; Държави/градове извън България: Лондон, Москва, Мадрид, Варшава, Прага, Вилнюс; Година на основаване: 1999; Придобивки:  Deferred Stock Options;    Deferred Cash;    Equity;  

ЛЕННО АД

За компанията
Ленно не е като останалите финтех компании. Различни сме. Имаме подкрепата на невороятни инвеститори. Печеливши сме, което означава, че няма да ходим никъде. Осигуряваме финансиране, когато банките не могат. Те не ни харесват. Но пък хората, да. Създаваме нови финансови продукти. Като финансиране за трейдъри. И се чувстваме добре, когато ни копират. Навлязохме и в застраховането. Още много предстои през 2020.
Кариера в компанията
Да работиш в Ленно е различно. Ние не сме банка. Но се движим по-бързо. Със сигурност сме по-умни. Международни сме. Но искаме да сме глобални. Правим много неща. Но не чакаме. Искаме най-доброто. Или нищо. Как можеш да ни помогнеш?
 
Контакти
ЛЕННО АД
ЕИК: 203217465
Адрес: ЦУМ, Северна рецепция
бул. Мария Луиза 2, ет. 5
София 1000

Hebros Quarter A1
бул. Марица 154, ет. 11
Пловдив 4000
Телефон: 0700 42 442
 www.lenno.com
Искам да получавам известия за новите обяви от ЛЕННО АД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ЛЕННО АД в Jobs.bg. ©2020