СИМТЕКС ТРАНС ЕООД
Фирма "СИМТЕКС ТРАНС" ЕООД се занимава с транспортни и спедиторски услуги. Освована е през 2008 година и е регистрирана в Министерството на транспорта. През 2014 година фирмата стана флен на Съюза на международните превозвачи. Служители: 25; Градове: Пловдив; Година на основаване: 2008;


СИМТЕКС ТРАНС ЕООД

За компанията

Фирма "СИМТЕКС ТРАНС" ЕООД се занимава с транспортни и спедиторски услуги. Основана е през 2008 година и е регистрирана в Министерството на транспорта. През 2014 година, фирмата стана флен на Съюза на международните превозвачи, където членува и към момента. В компанията притежаваме модерен автопарк от влекачи с марките Mercedes-Benz,Volvo,DAF, SCANIA. Влекачите ни са с EURO 6 сертификати за замърсяване на околната среда и са произведени от 2017-2019 година. Ние се грижим и управляваме вашите стоки и товари по същия начин,както бихме управлявали нашите лични.С подходящо квалифицираната ни работна ръка, която е с дългогодишен опит в областта на транспорта,ние гарантираме сигурност и ефективност на бизнеса Ви в целия регион на Европа.
Екипът ни включва млад и висококвалифициран персонал, който използва професионалните си умения и опит за разработването на решения отговарящи на специфичните нужди на всеки клиент.
Разчитаме на опита си и надеждния автопарк, за да предложим качествена и точна услуга. През годините сме превозвали немалко товари на фирми, партньори и частни лица и знаем, че всички очакват бързина, точност и добра цена, независимо от характера на товара, за което можете да разчитате на нас.

Контакти
СИМТЕКС ТРАНС ЕООД
ЕИК: 200220728
Адрес: ул.Кукуш 8Б, етаж 1, апартамент 2, 4004,гр. Пловдив,България
Телефон: +359877330555
 www.simtextrans.eu
 www.facebook.com/simtextrans
Искам да получавам известия за новите обяви от СИМТЕКС ТРАНС ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на СИМТЕКС ТРАНС ЕООД
06.10.20 Пловдив
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на СИМТЕКС ТРАНС ЕООД в Jobs.bg. ©2020