БОРО ТЕРАКОЛ ООД
Производство на сухи строителни смеси: циментови лепи­ла за керамични облицовки, сухи шпакловъчни смеси на циментова и гипсова основа, цветни смеси за запълване фуги на керамични облицовки, мазилки на циментова и гипсова основа и др. Градове: София; Година на основаване: 1991;


БОРО ТЕРАКОЛ ООД

За компанията

БОРО ТЕРАКОЛ ООД е основана през 1991 г. с предмет на дейност - производство на сухи строителни смеси: циментови лепи­ла за керамични облицовки, сухи шпакловъчни смеси на циментова и гипсова основа, цветни смеси за запълване фуги на керамични облицовки, мазилки на циментова и гипсова основа и др.

Предлаганите от БОРО ТЕРАКОЛ ООД продукти на българския и външни пазари са широка гама топлоизолации, сухи лепила, добавки, зидарски и фугиращи смеси, мазилки, шпакловки, грундове, латекси и оцветители за тях, хидроизолации, саморазливни подови покрития, саниращи препарати. Високото качество на нашите продукти, осигуряването на здравословни и безопасни условия на труд, опазването на околната среда и предотвратяването на нейното увреждане и спечелване на общественото доверие е персонален ангажимент на всеки член от екипа, което доведе до въвеждане и сертифициране на Система за управление на качеството в съответствие с изискванията на стандартите ISO 9001-2015.

 
Контакти
БОРО ТЕРАКОЛ ООД
ЕИК: 130231494
Телефон: +359 2 892 3921
Fax: +359 2 892 3945
 www.boro-bg.com
Политика за защита на личните данни на БОРО ТЕРАКОЛ ООД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - БОРО ТЕРАКОЛ ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от БОРО ТЕРАКОЛ ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на БОРО ТЕРАКОЛ ООД в Jobs.bg. ©2019