ВЕДРА ИНТЕРНЕШЪНЪЛ АД
Фармация


ВЕДРА ИНТЕРНЕШЪНЪЛ АД

За компанията
Професионализъм и опит в продажбите и маркетирането на фармацевтични продукти

Съчетаваме години опит на фармацевтичния пазар в България с иновативни решения, които да направят продуктите на нашите международни партньори пазарни лидери в съответните категории! Основателите на Ведра Интернешънъл са опитни професионалисти, които в последните години са осигурили водещи позиции за всички марки на производители като Engelhard Arzneimittel,  Merz,  Pohl Boskamp и много други немски фирми в България. 

Мениджърите и служителите на компанията имат повече от 15 години опит в изграждането на ползотворни и стабилни партньорства с всички участници на фармацевтичния пазар в България – фармацевти, лекари, производители, държавни институции и пациенти. 

Целта на Ведра Интернешънъл е да изгражда продуктивни партньорства с международни фармацевтични производители, като постига стабилен пазарен дял за техните продукти в България. Компанията предлага цялостно обслужване на фармацевтични компании, които искат да стартират или развият своя бизнес в страната – от ексклузивно представителство на техните продукти за България, до консултиране и аутсорсинг.

Вашето здраве е нашият смисъл!
Контакти
ВЕДРА ИНТЕРНЕШЪНЪЛ АД
ЕИК: 102719440
Искам да получавам известия за новите обяви от ВЕДРА ИНТЕРНЕШЪНЪЛ АД по имейл. Email:  
Всички обяви на ВЕДРА ИНТЕРНЕШЪНЪЛ АД
15.06.20 София
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на ВЕДРА ИНТЕРНЕШЪНЪЛ АД в Jobs.bg. ©2020