ВИХРОВЕНИЯ ЕООД
Образование, научна дейност

ВИХРОВЕНИЯ ЕООД

За компанията

Център по класическа сугестопедия „Вихровения“ е призван да споделя любовта към ученето.

Когато любовта срещне свободата, тя се отрази в ученето и то стане необикновено ...
Когато се свържем с изкуството и намерим златното сечение в учебния процес ... и се разтворят границите на прякото възприятие ... Учим много повече. Много по-бързо. Учим със сърце.

С игрови преживявания и чрез свързване с класическото изкуство. С много визуални елементи и индиректно поднесени граматически правила. Взимаме многократно по-голямо количество материал. Без умора. Без напрежение. Без домашна работа. Разказваме истории, влизаме в роли, изследваме материла през преживяване, през най-интересните хора и места по света ... Това е Сугестопедията.

„Вихровения“ работи за това методът на сугестопедията да се възроди в своята родина – България, и да заеме заслуженото си място в учебната система в страната като „висш метод на обучение”, препоръчан за разпространение в целия свят от международната експертна комисия на ЮНЕСКО още през 1978 г.

 Център по класическа сугестопедия „Вихровения” предлага курсове по английски, немски, френски, испански, италиански, гръцки и руски език и български за чужденци за възрастни;  курсове по английски език за деца.

www.vihrovenia.bg 

Общувай с лекота!
Кариера в компанията

Всеки ден за нас е празник, празник на безграничния потенциал на човека. И всеки ден ние се стремим да ви покажем този потенциал, да го стимулираме и да му създадем условия да разцъфти; да създадем и развиваме среда, в която вие, нашите курсисти и деца, учите с любов, радост, със свобода, вдъхновение и творчество. А ние ви подкрепяме и насърчаваме да обогатявате позанията си и да споделяте себе си и своя магнетичен потенциал.

Ние във „Вихровения“ вярваме в сугестопедията и я живеем. И сме приели като своя житейска мисия да популяризираме метода на класическата сугестопедия, създаден от проф. д-р Лозанов и проф. д-р Гатева, в изучаването на чужди езици, както и в цялото многообразие от учебни дисциплини. Особено внимание и ангажимент отдаваме на приложението на сугестопедията в чуждоезиковото обучение за деца и възрастни, както и в началната педагогика. Виждаме как сугестопедичното обучение, може да преобрази живота на всеки, който се е докоснал до него, докато разкрива скрития ни потенциал и успоредно с това ни прави по-щастливи, по-спокойни и по-радостни.

 

Контакти
ВИХРОВЕНИЯ ЕООД
ЕИК: 202567866
Адрес: София, ул. Чипровци 9
 vihrovenia.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от ВИХРОВЕНИЯ ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ВИХРОВЕНИЯ ЕООД
15.07.20 София; Заплата от 700 до 1000 BGN (Бруто)
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на ВИХРОВЕНИЯ ЕООД в Jobs.bg. ©2020