РОНЕВА ООД
Недвижими имоти, Търговия, Услуги


РОНЕВА ООД

За компанията
  1. 1.    Профил на компанията:

Фирма „РОНЕВА”ООД е създадена през 2004-та година. Повече от десет години тя присъства на пазара на недвижими имоти и вече е утвърдено име сред лидерите в бранша. Основната дейност на фирмата е посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти и уреждане на наемни отношения. С цел подобряване на качеството на обслужване на клиентите, фирмата развива и редица съпътстващи дейности, като: проектиране и строеж на фамилни къщи,  строително-ремонтни работи, отдаване на коли под наем, транспортни и логистични услуги, комплексно счетоводно обслужване.

Настоящата динамика на пазара на недвижими имоти изисква адекватност и иновативен подход за удовлетворяване на нарастващите изисквания на клиентите. За целта  фирмата разполага с екип от обучени специалисти, които предлагат компетентно посредничество и осъществяват връзка между продавачите на недвижима собственост и потенциалните купувачи, пълно документално оформяне на сделките за наем и покупко-продажба на недвижими имоти, правна и юридическа консултация относно актуалното състояние на обекта на покупко-продажба, както и възможности за гъвкаво финансово обезпечаване на бъдещите сделки.

По желание на клиента, фирмата изпълнява широка гама от строително–ремонтни дейности за  реновиране и подобряване на състоянието на имота.

Ексклузивно предлагаме и цялостно  проектиране и строеж на сгради – предимно фамилни къщи в извънградски райони, вилни и ваканционни имоти - по поръчка на клиента или по проекти на фирмата.

Отдаването на коли под наем е съпътстваща дейност, с която фирмата осигурява на своите клиенти и контрагенти удобството за лесно и икономично придвижване. Фирмата предлага и собствен транспорт на хора и товари, както и широка гама от логистични услуги на територията на страната и извън нея.      

„Ние сме зелени” е новият подход на фирмата: цялата ни дейност е базирана на добрите практики, насочени към използване на енергоспестяващи технологии, оптимизиране разхода на ресурси и др. с цел опазване на природата и околната среда.  

  1. 2.    Мисия на фирмата:

-         Проактивен подход при работата с клиентите;

-         Осигуряване на отлично, комплексно, компетентно обслужване на клиентите;

-         Иновативност и гъвкавост при намиране на точните решения за удовлетворяване на потребностите на клиента;

-         Индивидуален подход при работа с клиента;

-         Социална отговорност;

-         Еко-ориентация и фокус върху намаляване на разходите за енергия и опазване на околната среда.

 

  1. 3.    Стратегия на фирмата:

Нашата стратегическа цел е запазване и разширяване на пазарния дял посредством вертикална и хоризонтална интеграция на дейността, диверсификация, внедряването на т.нар. „зелени практики” в дейността на фирмата. 

Контакти
РОНЕВА ООД
ЕИК: 202435373
Адрес: Варна,
Ул. Железни Врата 37А
Политика за защита на личните данни на РОНЕВА ООД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - РОНЕВА ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от РОНЕВА ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на РОНЕВА ООД
12.03.20 Варна; Заплата от 1500 до 2500 BGN (Бруто)
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на РОНЕВА ООД в Jobs.bg. ©2020