ОРБИКА ООД
Интернет/Електронна търговия, Маркетинг/Реклама/ПР, Медии


ОРБИКА ООД

За компанията
www.orbica.net
Кариера в компанията

За компанията

С над 6 годишен опит в дигиталната реклама и маркетинг, ние от „Орбика“ ООД сме застъпени в 15 европейски страни. Онлайн рекламата е нещото, с което можем да се похвалим, че владеем на много високо ниво, имаме богат опит и сме експерти в бранша. Следим тенденциите, имаме опит в управлението на комплексни онлайн проекти и големи бюджети за различни цели: бранд имидж, представяне на марки и продукти в интернет пространството, както с цел изграждане на познаваемост и отличителност, така и с цел продажба чрез онлайн магазини и/ или друг вид онлайн платформи.

Модерното ни мислене и сплотеният ни екип от добре образовани и „будни“ млади хора са ключовите ни предимства, които ни помагат постоянно да вървим напред и да се развиваме. За тези 6 години, през които сме познати на пазара, ние се утвърдихме като бързо развиваща се и просперираща компания и станахме предпочитан партньор в Европа. Не спираме да се информираме за новостите в бранша чрез взаимодействието с други компании и партньори, посещение на големи международни форуми, тестване на различни концепции, продукти и услуги, навлизането в нови пазари, от ежедневната ни работа.

Това, в което сме добри и не пестим усилия, са сферата на онлайн рекламата, онлайн търговията, продуктовия мениджмънт, логистиката, обслужването на клиенти, разработката на IT продукти за нашите цели и за наши партньори, реализирането на нови проекти.

Кариера в Орбика ООД:

Ние не спираме да се развиваме и да стартираме нови проекти. Ако всичко казано до тук е интересно за вас и чувствате, че може да се развивате в нашата компания, разгледайте нашите обяви и при проявен интерес, изпратете CV, мотивационно писмо и портфолио, за да споделите Вашия опит и интереси.

Контакти
ОРБИКА ООД
ЕИК: 202695191
Искам да получавам известия за новите обяви от ОРБИКА ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ОРБИКА ООД
09.03.20 София
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на ОРБИКА ООД в Jobs.bg. ©2020