УИНЪР ГЕЙМС ООД
We are experienced entrepreneurs, project leaders, architects and developers in the field of HTML5 slot & casual games (using Frameworks like Phaser and PixiJS), NodeJS, MYSQL, PHP, iOS/Android, Actionscript, HTML/CSS, Javascript and much more. Служители: 55; Брой ИТ специалисти: 45; Градове: Sofia; Година на основаване: 2013; Придобивки:  Зала за игри в офиса;    Партита и тиймбилдинг;    Възможност за пътувания в чужбина;    Възможност за работа от вкъщи (home office понякога);    Международен екип;    Тенис маса;    Футболен отбор;    Месечен/годишен бонус;   Технологии: wacom intuos; photoshop; illustrator; after effects; NodeJS; Pixi; PhaserJS; HTML5; PHP; TypeScript; JAVA Enterprise;

УИНЪР ГЕЙМС ООД

За компанията
Wiener Games
Под покрива на Wiener Games са събрани специалисти и професионалисти в различни сфери. Можем да се похвалим с един отличен и бърз разтеж на фирмата ни. За изминалата година са ни се доверили световни фирми в областта на гейминга. Работната среда е приятна и креативна. Вярваме, че с позитивно мислене и положително настроение се постигат най-добри резултати. За това искаме хората работещи с нас да се чувстват спокойни и сигурни, както и оценени от нас.
Кариера в компанията
Базираме голяма част от нашият "game development" на технологии като HTML5/JavaScript/Pixi/Phaser/NodeJS, както и други cross-platform решения. Разработваме собствени проекти с голям замах и потенциал в casual & mid-core сектора, както и изграждаме такива за крайни клиенти по целия свят. Работим доста и в онлайн казино сектора. Клиентите ни са в по-голямата си част от централна Европа и САЩ, дори екипът ни е международен.
Контакти
УИНЪР ГЕЙМС ООД
ЕИК: 202680682
Адрес: София 1606, Бул. Тотлебен 53-55, Етаж 6
Телефон: 0887 622774
 www.wienergames.com
Искам да получавам известия за новите обяви от УИНЪР ГЕЙМС ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на УИНЪР ГЕЙМС ООД
11.09.20 София; Заплата от 2000 до 4000 BGN (Нето)
01.09.20 София; Заплата от 2500 до 5000 BGN (Нето)
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на УИНЪР ГЕЙМС ООД в Jobs.bg. ©2020