СРЪЧКО СЕРВИЗ ЕООД
Сервиз на битова и ИТ техника. Служители: 102; Градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Благоевград; Година на основаване: 2000; Придобивки:  Безплатнит напитки в офиса - кафе и минерална вода;    Сумарно работно време;    Безплатни обучения и курсове;  


СРЪЧКО СЕРВИЗ ЕООД
За компанията
"СРЪЧКО СЕРВИЗ" ООД /бившият "К енд К Сервиз"/ е официален, оторизиран сервизен център, на световноизвестните производители, като: „Samsung", „LG", „Huawei", „Panasonic", „AEG", „Electrolux" и др.
Разполагаме с отлично развита сервизна мрежа в цялата страна и предлагаме на клиентте си гаранционно и следгаранционно обслужване, на горепосочените марки, както и на други такива.
Централният ни офис е в гр. София на бул. "Цариградско шосе" № 361.
Телефони за контакт: 02/9700970/1/2/3.
Кариера в компанията

"СРЪЧКО СЕРВИЗ" ЕООД предлага ремонт на едра и дребна бяла техника, телевизионна и аудио такава, мобилни телефони, таблети и лаптопи.
Извършваме гаранционни и извънгаранционни ремонти, както на адресите на официалните си сервизи, така и на адрес на клиента.
Относно гаранционните ремонти, разполагаме с отлично развита сервизна мрежа от наши партньори, на територията на цялата страна.
Ние сме динамично развиваща се фирма, работеща, съгласно изискванията на световно известните производители, като „Samsung“, „LG“ и „Huawei“.
Разполагаме с 7 /седем/ собствени сервиза, 3 /три/ от които са на територията на гр. София, а останалите 4 /четири/ са в страната, съответно в градовете: Пловдив, Варна, Плевен и Благоевград.

Контакти
Адрес: гр. София
бул. "Цариградско шосе" № 361
Телефон: +359 2 9700970/1/2/3
Fax: +359 2 9700977
 www.kkservice.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от СРЪЧКО СЕРВИЗ ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на СРЪЧКО СЕРВИЗ ЕООД
25.09.17 София; Заплата 650 BGN (Нето)
09.10.17 София
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на СРЪЧКО СЕРВИЗ ЕООД в Jobs.bg. ©2017