ДЖИПИТИЕС ЕООД
Маркетинг/Реклама/ПР, Услуги


ДЖИПИТИЕС ЕООД

За компанията
Вече 6 години GPTS Print Shop със своите два офиса в София е доверен помощник на тези клиенти, които се осмеляват да бъдат различни. Ние не се страхуваме да сме уникални, благодарение на гъвкавостта, с която се отличаваме и силния фокус върху индивидуалните нужди на клиентите ни, които винаги поставяме в центъра на нашите бизнес цели.

Естеството на бизнеса ни е креативност, оригиналност и внимание в детайла. Удовлетворяваме нуждите на пазара чрез своите разнообразни услуги в областта на дигиталния, офсетовия,  широкоформатния и ситопечата, светлинната реклама, както и печата върху текстил, а също и сувенирния печат, и други.

Можем да изпълним всякакви идеи от Ваша страна, а и от наша също предлагаме оригинални решения. Всички потребители на нашите услуги се превръщат във важни наши партньори. Затова оставете Вашата идея в нашите ръце, защото всяка фина и сложна манипулация за нас е ежедневие!
Кариера в компанията
GPTS Print Shop е място, в което се трудим усърдно и с голяма доза креативност!
Вярваме, че доверието е взаимно, затова си търсим "нашите" хора. Хора, на които да вярваме и да ни вярват. Професионалисти с хъс, които да се гордеят, че работят при нас. Ако и ти си такъв, кандидатствай за позиция, която е близка до теб, а ние ще се свържем с теб, ако има защо.
Контакти
ДЖИПИТИЕС ЕООД
ЕИК: 202273989
Адрес: ул. "Г. С. Раковски" 34, София 1202
Телефон: 0882299383
 https://gptsprintshop.com
 https://www.linkedin.com/company/35449262
 https://www.facebook.com/gptsprintshop/
Искам да получавам известия за новите обяви от ДЖИПИТИЕС ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ДЖИПИТИЕС ЕООД
12.03.20 София
10.03.20 София
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на ДЖИПИТИЕС ЕООД в Jobs.bg. ©2020