ПАЧЕТО ПЕРО ЕООД / The Quill LTD
Бизнес, консултантски услуги, Туризъм, хотели и ресторанти, Търговия
ПАЧЕТО ПЕРО ЕООД / The Quill LTD
За компанията
The Quill LTD представлява Hajvary Textiles Industry (HTI) в България и Европа

The Quill е марката за Европейския пазар, с европейска визия, подбрани цветове и висококачествени материи. 
Спалното бельо е в различни размери и изисквания на клиента – от класически до супер големи, с най-добрите комбинации и решения за бебешкото легло, детската стая, леглото на вилата, спалнята у дома. Хавлиените изделия от чист екологично чист памук са изложени и на допир за всеки, който иска да види и сравни качеството. 
Производството на HTI улеснява и е в полза на хотелиери, ресторантьори, сватбени агенции, SPA & Beauty центрове за релакс, болници, балнеоложки и рехабилитационни центрове.
HTI изработва всяка поръчка по индивидуален договор. Продукцията се предлага на много добри цени, с над 600 цвята по каталог, с възможности за индивидуални поръчки по размери и цвят.

Hajvary Textiles Industry (HTI) в днешния си вид е създадена от Акбар Раджпут, а днес се управлява и развива от неговия правнук Сухил Раджпут.

С много мисъл и преговори Раджпут създават затворен цикъл за цялата продукция - от полето с памука, неговата обработка и изпридане и обагряне, до готовите елегантни опаковки.

Компанията бавно, но с много работа и стил се превръща в текстилен гигант, производител и износител на най-качествените памучни платове, спално бельо, постелъчни комплекти, торби за завивки, одеала, хавлии, халати, кухненски кърпи, покривки, калъфи за столове, завеси, калъфки за възглавници и декоратвни възглавници в света, с гаранция за качествен еко-памук, био-обагрен по уникален начин, антиалергичен, нетоксичен, със сертификати за всяка стока достигнала до потребителя.

Фабриките произвеждат висококачествени платове от 100% памук, Poly/Cotton в сиво, избелени, изцяло обагрени и с принтирани форми и щампи, в допълнение с Chintz Printing, реактивно обагряне и рисуване, принтирани герои и щампи, бродиране, силиконови и водонепропускваеми, микрошлифоване.

Hajvary Textiles е най-модерната по производство и политика компания в Пакистан. Във фабриките на HTI се използват модерни технологии - Power, Auto, Shuttles и Air Jet Quality, за да бъде завършен производствения цикъл бързо, прецизно и модерно.

Тъче се Перкал (хасе), Twill (деним), Drill (деним, униформи, работно облекло), Duck (завеси, якета, интериорен дизайн), Poplin (спално бельо, възглавници, завеси), бархет, сатен, жакард, органза, кадифе, обагрени прежди и конци и др.

HTI дълги години изработва линията на Levi’s, ZARA, Wal Mart USA / Canada, JCPenney USA, Vendors Canada, Key Mart Stores China, както и линията на едни от най-скъпите и известни хотели в UK, ОАЕ и Саудитска арабия. HTI успешно изнася и работи с Катар, Саудитска Арабия, Непал, Япония, Тайланд, Америка, Венецуела, Чили, Русия и Украйна, Франция, Италия, България.

Контакти
ПАЧЕТО ПЕРО ЕООД / The Quill LTD
ЕИК: 201609497
Адрес: Sky City Mall, партер
ул. К. Лулчев-52
Телефон: 0878 904 903
 www.thequill.eu
Искам да получавам известия за новите обяви от ПАЧЕТО ПЕРО ЕООД / The Quill LTD по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ПАЧЕТО ПЕРО ЕООД / The Quill LTD в Jobs.bg. ©2019