ГЕОТРЕЙДИНГ АД
Геотрейдинг АД е динамично развиваща се компания,работеща в сферата на дистрибуцията на горива и консумативи за строителството,минна индустрия,селското стопанство и транспорта. Служители: 192; Градове: София, Етрополе; Година на основаване: 2005; Придобивки:  Допълнително здравно осигуряване;    Обучения, конференции и програми за развитие;    Ваучери за храна;    Покриване на част от разходите за транспорт;    Паричен бонус при раждане на дете;  

ГЕОТРЕЙДИНГ АД

За компанията
Геотрейдинг АД е търговско дружество, основано през 2005 г. Компанията е част от индустриалната група Геотехмин, която има над 4500 служители.

Основната дейност на Геотрейдинг АД е представителство и продажби за България и чужбина на доказани в световен мащаб марки. Дружеството предлага предимно продукти, предназначени за минната индустрия. 

Дейността на Геотрейдинг АД е фокусирана в следните направления:

- продажби на минна и строителна механизация;
- продажби на мелнично оборудване и резервни части за мелници;
- представителство на производители на гуми;
- продажби на резервни части и консумативи;
- продажби и доставки на горива и смазочни продукти;
- продажби на химически реагенти;
- сервиз за строителна и специализирана техника;
- сервиз за минна техника;
- системно интегриране на дизелови двигатели MTU.

 От няколко години дружеството затвори цикъла на клиентското обслужване, като откри два сервизни центъра ProAuto в градовете София и Етрополе за строителна и специализирана техника. През 2016 г. компанията създаде и свой Стационарен сервиз за минна техника.


 

 

 
Кариера в компанията
Успоредно с развитието на дружеството се разширява и екипът на Геотрейдинг АД. Днес той наброява 192-ма човека. Всички те споделят корпоративните ценности – честност и лоялност към клиентите и партньорите, професионализъм, отговорност и амбиция за успешно развитие на компанията.

Оценявайки, че човешкия капитал е от огромно значение, компанията дава възможности за работа в модерна среда, периодични обучения за усъвършенстване, обучение за разширяване на знанията и уменията на служителите си.

Мисията и визията на Геотрейдинг АД са дългосрочни. Те служат като ориентир за постигане целите на дружеството:

·         клиентите и партньорите на Геотрейдинг АД да останат доволни от общото сътрудничество (да се реагира максимално бързо на техните желания, да им се предоставят стоки и услуги с отлично качество и конкурентни цени, както и да получат най-любезно и професионално мнение на специалистите);

·         сътрудниците на Геотрейдинг АД да идват на работа с усмивка (да бъдат подбирани амбициозни и отговорни хора, които вършат своята работа с удоволствие, да получават достойно възнаграждение за труда си, да бъдат изслушвани и поощрявани иновативните им идеи);

·         Геотрейдинг АД да е отговорна към околната среда и устойчивото развитие (всички проекти на компанията да бъдат съобразени с благото на общността и природата, да се инициират действия за подобряване на състоянието им).
Контакти
ГЕОТРЕЙДИНГ АД
ЕИК: 202533127
Политика за защита на личните данни на ГЕОТРЕЙДИНГ АД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ГЕОТРЕЙДИНГ АД
Искам да получавам известия за новите обяви от ГЕОТРЕЙДИНГ АД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ГЕОТРЕЙДИНГ АД в Jobs.bg. ©2020