Ауто Кели България ЕООД
Автомобили, автосервизи, бензиностанции, Търговия


Ауто Кели България ЕООД
За компанията
Ауто Кели присъства на чешкия пазар от 1994 г. Компанията първоначално стартира като специализиран доставчик на едрогабаритни части. Тя бързо се превръща в най-бързо развиващия се вносител и дистрибутор на резервни части за леки и лекотоварни моторни превозни средства в Чехия.

През 1997 г. бе открит първият от нашите обекти в Словакия, като впоследствие дейността ни се разшири и през 2008 г. обхвана и Унгария. 

През август 2010 г. Ауто Кели, както и нейната дъщерна компания Ауто Кели Словакия, станаха членове на международния холдинг Rhiag Group - основен дистрибутор на резервни части и аксесоари в много страни от Централна и Източна Европа.

През февруари 2013 г. бе учредено дъщерно дружество в България - Ауто Кели България ЕООД.

През март 2016 г. всички фирми от Rhiag Group станаха част от LKQ Corporation – компания, попадаща в престижната класация Fortune 500, която е най-големият доставчик на алтернативни и едрогабаритни авточасти в Северна Америка и Европа.


Ние, „АУТО КЕЛИ БЪЛГАРИЯ” ЕООД, ЕИК 202454733, обработваме предоставените доброволно от Вас лични данни при кандидатстване за отворените ни позиции, при стриктно спазване на законодателството за защита на личните данни и Общия регламент за защита на данните (ЕС) 2016/679.

Предоставените данни в изпратената от Вас автобиография се обработват с цел подбор на персонал за позицията, по която кандидатствате и не се предоставят  или споделят с трети страни извън групата на Работодателя.

Личните Ви данни ще бъдат изтрити до 3/три/ месеца след приключването на подбора за отворената позиция, за която Вие кандидатствате, освен ако не сте одобрен/а за позицията и с Вас не е започнал процес по сключване на трудов договор.

Нашата Политика за защита на личните данни е достъпа на сайта ни на адрес: www.autokelly.bg

При въпроси, свързани със съхранението и обработката на Вашите лични данни, както и при необходимост от корекция на личните Ви данни, може да се свържете с нас на и-мейл.
Контакти
Ауто Кели България ЕООД
ЕИК: 202454733
Политика за защита на личните данни на Ауто Кели България ЕООД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - Ауто Кели България ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от Ауто Кели България ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на Ауто Кели България ЕООД
вчера Варна
13.03.19 Шумен
13.03.19 Шумен
05.03.19 Стара Загора
22.02.19 София
19.02.19 София
1 - 6 от 6
Корпортивен профил на Ауто Кели България ЕООД в Jobs.bg. ©2019