МОБАКС ООД
Мобакс ООД е дружество, което от 2009 г. доставя и дистрибутира на българския пазар аксесоари за мобилни телефони и таблети като калъфи, протектори за екрана, батерии, хендсфри, кабели, зарядни, стойки и други. А така също и компактни PC аксесоари и Служители: 15; Брой ИТ специалисти: 1; Градове: Варна, София, Пловдив и Шумен; Година на основаване: 2009; Придобивки:  Допълнително здравно осигуряване;    Месечен/годишен бонус;    Партита и тиймбилдинг;    Гъвкаво работно време;    Възможност за работа от вкъщи;    Билети за конференции и семинари;  


МОБАКС ООД
За компанията

Ние сме Мобакс ООД и във всичко, което правим искаме да творим нови, красиви и полезни неща. Да прилагаме оригиналност и творчество, а не да следваме утвърдени практики. Независимо от всичко и всички, да мислим и действаме извън рамките. Да бъдем иновативни и авангардни.

Начинът по който го правим е като доставяме на пазара точните продукти в точния момент. Като използваме модерни и лесни за използване методи на общуване и обслужване; предлагаме продукти с красив дизайн и услуги, прости и интуитивни за употреба и същевременно сме приятелски настроени и отворени към потребителя. Каквото и да правим, го правим, изхождайки от и за потребителя, неговите нужди и актуални потребности.

От 2009 г. доставяме и дистрибутираме на българския пазар страхотни аксесоари за мобилни телефони и таблети като калъфи, протектори за екрана, батерии, хендсфри, кабели, зарядни устройства, стойки и други. А така също и компактни PC аксесоари и smart преносими технологии.

От 2016 г. предлагаме персонализирани калъфи с избрани от клиентите дизайни и/или лични снимки, с висококачествен печат на изображенията и 100% гаранция за издръжливост на цветовете.

Контакти
 mobax.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от МОБАКС ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на МОБАКС ООД
днес София; Заплата от 700 до 1100 BGN (Нето)
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на МОБАКС ООД в Jobs.bg. ©2017