МЕДИАНА ФАРМА ООД
Търговия на дребно с лекарства, козметика, хранителни добавки, санитария и медицински изделия Служители: 20; Градове: Павликени Велико Търново; Година на основаване: 2006; Придобивки:  Гъвкаво работно време;    Безплатни обучения/курсове;    Билети за конференции и семинари;    Зала за игри в офиса;  


МЕДИАНА ФАРМА ООД

За компанията

Високото качество на обслужване е запазена марка на аптека Аптека МЕДИАНА сме отделяли специално внимание на обслужването и целият ни екип работи усилено, за да могат нашите клиенти да се чувстват сигурни и спокойни, когато пазарувате от нас. Една от основните задачи на нашите фармацевти е да преминават курс на обучение във връзка с новите фармацевтични продукти, които влизат на българския пазар.

Здравето на хората е най-важно за нас. Нашата цел е да сме максимално полезни за Вас поддържайки голямо продуктово разнообразие.

Кариера в компанията

За доброто управление на всички хора, ресурси и процеси в нея отговаря квалифициран екип от средни мениджъри. Всяка година административният и аптечен персонал преминава редица обучения за придобиването на допълнителни професионални, продажбени и управленски компетенции.

За периода на своето съществуване търговската марка Медиана Фарма е изградила отлично партньорство с всички водещи доставчици на лекарствени, медицински, козметични и санитарни продукти. Благодарение на добрата маркетингова политика, гъвкавост и висок професионализъм при обслужване на клиентите, както и на изключително широката гама предлагани стоки, аптеките реализират висок стокооборот, рентабилност, ефективна ликвидност и не на последно място са наложили и градят положителен имидж сред постоянните си и нови клиенти.

Контакти
МЕДИАНА ФАРМА ООД
ЕИК: 104642245
Адрес: гр. Павликени ул ."Цар Иван Асен Втори 15
Телефон: 0610 5 20 92
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - МЕДИАНА ФАРМА ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от МЕДИАНА ФАРМА ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на МЕДИАНА ФАРМА ООД в Jobs.bg. ©2020