Рока България АД
Производство


Рока България АД
За компанията
РОКА БЪЛГАРИЯ АД е част от Група ROCA.

С почти 100 години история, днес Група ROCA e най-голямият световен производител на санитарен порцелан, управлява няколко водещи международни марки, оперира на над 125 пазари – на много от тях като пазарен лидер, има производствени звена в 21 различни страни и повече от 20 000 служители в цял свят.

В заводите си в целия свят, Група ROCA произвежда всички продукти, необходими за създаването на мечтаната баня.

Фабриката на РОКА БЪЛГАРИЯ АД e базирана в гр.Каспичан и произвежда продукти за баня за българския пазар от 1926 година.

Днес компаниятa в България има около 400 служители и производствен капацитет - около 1,4 милиона единици санитарен порцелан годишно. Общите инвестиции на компанията в България от 1999 год. до 2007 г. са около 40 млн. евро, от които 15 млн. са вложени в изграждане на нов автоматизиран склад за завършена продукция и разширение на производството на санитарен порцелан.

Във фабриката в гр.Каспичан, както и във всички останали фабрики на ROCA по света, се прилага нова екологично съобразена технология.

Освен за повишаване на производствения капацитет на завода и подобряване на качеството на продукцията, инвестиции са направени и в закупуването и реконструкцията на корпоративната изложбена зала на РОКА БЪЛГАРИЯ АД – Експо Баня София, разположена в историческия “Магазин София”.

РОКА БЪЛГАРИЯ АД инвестира и в развитието на човешките ресурси. През 2003 година в компанията стартира стажантска програма в отдели “Финанси и счетоводство”, “Логистика и експорт”, “Снабдяване”, “Човешки ресурси” и “Продажби”.

Днес голяма част от успешните стажанти на компанията са вече част от екипа на РОКА БЪЛГАРИЯ АД.

Контакти
Адрес: гр. Каспичан, 9930
ул. Мадарски конник 48
Телефон: 05327 6600
Fax: 05327 6658
 www.bg.roca.com
Искам да получавам известия за новите обяви от Рока България АД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на Рока България АД в Jobs.bg. ©2018