УНИПОС ООД
Електроника/електротехника/машиностроене


УНИПОС ООД

Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията

Компанията УниПОС помага на клиентите си да предотвратяват пожари, като им предоставя високотехнологични и иновативни решения. Изградила е нов завод със съвременна модерна инфраструктура и оборудване в град Плевен. Разполага и с нов административен и търговски офис в София. Продукцията и се реализира в България, Европа, Азия, Африка и Америка. Работи в условията на съвременни системи за качество и управление. 
Предлага и изпълнява качествено и в срок и специфични услуги в областта на EMS– производство на електронни модули и устройства по проекти на клиенти чрез SMD, WS, Conformal Coating, Plastic injection, laser marking, box building монтаж.

Кариера в компанията

Тук нещата се случват. Всяко мнение е от значение. Мотивирани и упорити сме, защото създаваме целите си заедно.  Търсим и развиваме уверени и компетентни хора. Структурата ни е съвременна комбинация от функции и проекти и затова планираме много. Екипната работа е важно условие за непрекъснатото развитие на фирмата в областта на високотехнологичното и силно конкурентно производство на електронни модули и устройства. Коректност, прецизност и открита обратна връзка при изпълнение на трудовите задачи са в основата на УниПОС ценностна система, която се споделя от всички нейни ръководители и служители. Организацията е постоянно обучаваща и развиваща се. Работата във фирмата е преспективна и с възможност за професионално развитие.

Контакти
УНИПОС ООД
ЕИК: 824150906
Адрес: Фабрика гр. Плевен
ул. Сан Стефано 47
Продажби и сервиз гр.София
Младост 1, до бл.56
Телефон: 064 891100
 unipos-bg.com
Искам да получавам известия за новите обяви от УНИПОС ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на УНИПОС ООД
30.07.20 София, Стаж
29.07.20 Плевен
27.07.20 София
1 - 3 от 3
Корпортивен профил на УНИПОС ООД в Jobs.bg. ©2020