КЕЙ ДИФУЖЪН ООД/ASICS България
Спорт и отдих, Търговия Придобивки:  Допълнително здравно осигуряване;    Атрактивни празнични бонуси;    Партита и тиймбилдинг;    Преференциални условия в банки;    Гъвкаво работно време и работа на смени;    Корпоративно социални инициативи;  

КЕЙ ДИФУЖЪН ООД/ASICS България

За компанията
Ние сме изключителен представител на марките ASICS, ASICS Tiger, Onitsuka Tiger, Eastpak, Mikasa, Superga и Lumberjack за България и Румъния.

От 2012 г. официално представляваме ASICS на българския пазар. ASICS е мултинационален бранд, специализиран в производството на спортни стоки. Името е абревиатура от латинския израз „Anima Sana In Corpore Sano" (Здрав дух в здраво тяло). Това е основата, на която ASICS гради своята последователност, иновациите, оргиналността и ангажимента да създава качествен продукт. Много от разработените технологии са революционни в света на спорта и са помогнали за създаването на някой от най-удобните обувки и дрехи на пазара, насочени към активни спортисти. В България ASICS се ползва с доверието и подкрепата на голяма част от спортните федерации и редица спортни клубове, доставяйки спортна екипировка с признато качество.

Oт месец април 2014 г. сме и изключителен дистрибутор на марката Eastpak за България. Eastpak е глобален лайф-стайл бранд, предлагащ иновативни и раздвижени решения за градския човек. Основана е през 1976 г. от компания за военни раници - във водещ доставчик на стилни и функционални решения за живот в града.

Oт юни 2014 г. в портфолиото ни влиза и изключителното представителство за България на марката Mikasa - световен лидер в производството на топки. Към днешна дата, компанията Mikasa с близо стогодишен опит се е утвърдила на пазара за спортна екипировка, и вече разполага с четири дъщерни дружества в различни континенти, две собствени фабрики, дизайнерски бюра и изследователски центрове.

За момента компанията ни има четири представителни магазина в София, един в Пловдив и предстои откриването на още три.
Кариера в компанията
Ние в Кей Дифужън вярваме, че хората са в основата на нашия успех. За нас е важно да работят мотивирани хора, които обичат работата си. И тъй като постоянно се развиваме, имаме нужда от разнообразие в екипите ни.

Ако искате да станете част от отбора ни, ето няколко причини да направите това:

Екипът ни е млад и талантлив
Екипът ни е изграден от млади професионалисти, желаещи да се развиват и с амбиция за постигане на поставените цели.

Държим на служителите си
Уважаваме ги и се опитваме постоянно да им го показваме, предоставяйки им свобода на действие, разнообразни социални придобивки, бонус схема, допълнително здравно осигуряване, специални намаления и още, и още...

Работите за един от лидерите в спортните стоки
Ще имате досег до най-новите технологии в спортните облекла и обувки.
Контакти
КЕЙ ДИФУЖЪН ООД/ASICS България
ЕИК: 130435251
Адрес: ул. „инж. Георги Белов" 2, гр. София 1712, България
Телефон: 088 833 0053
 www.keyfashionstore.com
Искам да получавам известия за новите обяви от КЕЙ ДИФУЖЪН ООД/ASICS България по имейл. Email:  
Всички обяви на КЕЙ ДИФУЖЪН ООД/ASICS България
09.12.19 София
05.12.19 София
05.12.19 София
05.12.19 София
05.12.19
 Стоковед
София
03.12.19 София
04.12.19 София
03.12.19 София
1 - 8 от 8
Корпортивен профил на КЕЙ ДИФУЖЪН ООД/ASICS България в Jobs.bg. ©2019