ЧЕЗ ТРЕЙД БЪЛГАРИЯ ЕАД
ЧЕЗ Свободен пазар - доставка на електрическа енергия на индустриални и бизнес клиенти, балансиране, търговия на едро, енергийни решения Служители: 40; Градове: София; Година на основаване: 2005; Придобивки:  Допълнителни бонуси;    Допълнително здравно осигуряване;    Обучение и развитие на служителите;    Карти за градски транспорт;  

ЧЕЗ ТРЕЙД БЪЛГАРИЯ ЕАД

За компанията

„ЧЕЗ Трейд България“ ЕАД е водещ доставчик на свободен пазар, част от CEZ Group и от топ 10 енергийни ютилити компании в Европа.

„ЧЕЗ Трейд България“ ЕАД е първият търговец на електрическа енергия на крайни клиенти в България от 2005 г. и с удължена лицензия до 2025 г. Дружеството е водещ доставчик на свободния пазар и е изпълнило успешно общи доставки на над 27 млрд. KWh на обща стойност над 2.5 млрд. лв.

CEZ Group
притежава активи и извършва дейности по продажба на електрическа енергия и газ в Чехия, Полша, Словакия, Унгария, Румъния, България и Турция. В портфолиото на CEZ Group влизат 2 атомни централи, 16 ТЕЦ, 35 ВЕЦ, 13 соларни централи и 1 на биогаз с обща инсталирана мощност 15,000 MW и годишно производство над 60 TWh.

Кариера в компанията

"ЧЕЗ Трейд България" ЕАД е акредитирана със Златно ниво по стандарта „Инвеститори в хората“. Стандартът е собственост на Британската комисия по заетостта и уменията и развива най-добрите практики в управлението на хората.  Компанията е първата в България акредитирана за златно ниво и една от 3% от компаниите в света получили най-високото отличие по стандарта „Инвеститори в хората“.

Области на кариерно развитие

  • Търговия на пазар на едро
  • Продажба на крайни клиенти
  • Прогнозиране и балансиране
  • Финанси и икономически анализ
  • Фактуриране и обслужване
  • Енергийни проекти
  • Възобновяеми източници

 
Контакти
ЧЕЗ ТРЕЙД БЪЛГАРИЯ ЕАД
ЕИК: 113570147
Адрес: гр. София, пл. Позитано 2, ет. 7 Перформ Бизнес Център
Телефон: 02 8959 123
Fax: 02 9549 382
 https://www.cez-trade.bg/
 https://www.linkedin.com/company/cez-trade-bulgaria
Политика за защита на личните данни на ЧЕЗ ТРЕЙД БЪЛГАРИЯ ЕАД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ЧЕЗ ТРЕЙД БЪЛГАРИЯ ЕАД
Искам да получавам известия за новите обяви от ЧЕЗ ТРЕЙД БЪЛГАРИЯ ЕАД по имейл. Email:  
Всички обяви на ЧЕЗ ТРЕЙД БЪЛГАРИЯ ЕАД
20.10.20 София
20.10.20 София
20.10.20 София
1 - 3 от 3
Корпортивен профил на ЧЕЗ ТРЕЙД БЪЛГАРИЯ ЕАД в Jobs.bg. ©2020