РАЙХЛЕ И ДЕ - МАСАРИ БЪЛГАРИЯ ПРЪДАКШЪН ЕООД
Информационни технологии, Производство
РАЙХЛЕ И ДЕ - МАСАРИ БЪЛГАРИЯ ПРЪДАКШЪН ЕООД
За компанията

Кои сме ние?


Райхле и Де-Масари България Пръдакшън ЕООД  е швейцарска компания, част от международната група Райхле Груп, която работи в повече от 30 страни. R&M e водещ производител и дистрибутор на оптични и медни кабели и пасивни компоненти за изграждане на висококачествени комуникационни мрежи (LAN, MAN, WAN). 

Компанията е основана през 1964 г. и разгръща дейността си в повече от 40 локации на 6 континента. Ние сме в топ 3 на компаниите в сектора в Европа и Средния изток. Нашите продукти се използват за изграждане на офисни мрежи, Дата Центрове и публични мрежи.

Производствената единица в България съществува от 2012 г. Днес нашият екип има над 300 служители и продължава да расте. Компанията предлага разнообразие от оптични компоненти, връзки, продукти и иновативни решения. Благодарение на екипа от високоспециализирани дизайнери, конструктори, инженери, ръководители на проекти и оператори в производството гарантираме безкомпромисно качество на нашите продукти, традиционна швейцарска прецизност и перфектен дизайн.

Райхле и Де-Масари България Пръдакшън ЕООД предлага различни програми за развитие на нашите служители, стажантски програми и разнообразни проекти за иновативни продукти и решения. Работата в екип ни прави силни и успешни, осигурявайки свързаност, която има значение.

Нашата мисия и визия

Нашата споделена мисия „Осигуряваме свързаност, която има значение“, описва водещата цел на компанията. Ние вдъхновяваме нашите клиенти и партньори с подходящи решения за свързаност, които осигуряват истинска добавена стойност. Кабелните системи R&M свързват надеждно и устойчиво хората, машините, информационните технологии и телекомуникационните технологии. Динамичният характер на нашето информационно общество увеличава търсенето на по-мощна комуникационна инфраструктура. Служителите в R&M са основният двигател за осъществяването на тази мисия. R&M предвижда това, което ще бъде необходимо в бъдеще и разработва иновативни решения с най-високо качество и изключително удобство при инсталиране и поддръжка. Ние осигуряваме добавена стойност за всички партньори и потребители, от инсталатори до мрежови оператори. Решенията на R&M осигуряват максимална наличност и икономически ефективна работа на мрежата.

Нашите ценности

Всички служители в групата на R&M споделят пет основни ценности, който отговаря на визията и мисията на компанията.

1. Вдъхновение - ние вдъхновяваме нашите клиенти със страстта си към съвършенство и иновативни решения;

2. Лидерство – ние носим пълна отговорност за развитието  на компанията;

3. Грижа – ние се грижим за нашите служители и насърчаваме тяхното развитие;

4. Сътрудничество – ние работим в международен екип и ценим различията на хората и техните култури;

5. Постижения – ние демонстрираме всеотдайност и постоянство при постигането на нашите високи цели.
Кариера в компанията

Ако искате да се възползвате от възможността да разгърнете потенциала си в бързо развиваща се международна компания и да придобиете нови професионални умения и знания, вие сте нашият нов колега и партньор!

Нашите над 50 години история в комуникациите е възможност за вас да станете част от един глобален бизнес, наложил се по целия свят!
 
Контакти
РАЙХЛЕ И ДЕ - МАСАРИ БЪЛГАРИЯ ПРЪДАКШЪН ЕООД
ЕИК: 201732012
Адрес: София 1510
ул. Резбарска 1Е
Телефон: (02) 9021775
 www.rdm.com
Искам да получавам известия за новите обяви от РАЙХЛЕ И ДЕ - МАСАРИ БЪЛГАРИЯ ПРЪДАКШЪН ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на РАЙХЛЕ И ДЕ - МАСАРИ БЪЛГАРИЯ ПРЪДАКШЪН ЕООД
07.09.18
 Quality Engineer
София
05.09.18 София; Заплата от 990 до 1050 BGN (Бруто)
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на РАЙХЛЕ И ДЕ - МАСАРИ БЪЛГАРИЯ ПРЪДАКШЪН ЕООД в Jobs.bg. ©2018