Индустрия Технолъджи ООД
Rазработване на софтуер с фокус върху банковия и финансов сектор. Служители в България: 20; Брой ИТ специалисти в България: 15; Градове в България: София; В България от: 2002; Служители глобално: 30; Държави/градове извън България: Лондон, Манчестър, Виена; Година на основаване: 2002;


Индустрия Технолъджи ООД

За компанията
INDUSTRIA e технологична фирма, предоставяща комплексни бизнес решения. Компанията има над 15 години опит в разработването на софтуер, с фокус върху банковия и финансов сектор. В INDUSTRIA работи екип от професионалисти, с опит в областта на информационните технологии, UX дизайн, UI и графичен дизайн, мениджмънт и маркетинг. Решенията, които фирмата предоставя, подобряват комуникацията между бизнеса и крайния потребител. На INDUSTRIA се доверяват големи финансови институции като Unicredit Bulbank, Raiffeisenbank, UNIQA, правителствени организации като Агенцията по вписванията, Министерството на здравеопазването и неправителствени организации като Българския червен кръст, Български хелзинкски комитет и други.

INDUSTRIA е специализирана в:

- Разработване на софтуерни решения за банкови и финансови институции
- Разработване на мобилни апликации
- Разработване на уеб апликации
- Аутсорсинг разработка на софтуер
- Решения за стартиращи компании
Кариера в компанията
Основана през 2002 в София, Меджик Сълюшънс беше една от най-успешните уеб агенции в България. През 2015 година се преименувахме на Индустрия Технолъджи, за да отговаря на промяната на фокуса в нашата работа.

Във фирмата работят 20 професионалиста от различни сфери на информационните технологии и интернет маркетинга.
Контакти
Индустрия Технолъджи ООД
ЕИК: 130931201
Адрес: София, ул. Узунджовска 7-9
Телефон: 02 / 980 37 19
 www.industria.tech
Искам да получавам известия за новите обяви от Индустрия Технолъджи ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на Индустрия Технолъджи ООД
30.04.19 София
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на Индустрия Технолъджи ООД в Jobs.bg. ©2019