СТУДИО СЕНС ЕООД
Архитектура и строителство, Търговия, Услуги


СТУДИО СЕНС ЕООД

За компанията

Studio Sense е верига магазини за луксозно обзавеждане за баня. Предлагаме всички предпочитани и добре известни на пазара марки продукти за цялостно обзавеждане на баня и санитарни помещения.

Наред с това, се предлагат лимитирани серии и внос по поръчка на изделия от различни световни марки от високия сегмент.

Магазините предлагат както готови продукти, така и възможност за поръчка на мебели и обзавеждане, произведено точно за вас, благодарение на собствена производствена база. 

Кариера в компанията

Нашият капитал са нашите клиенти и служители. Освен с подход и любезно отношение, служителите на фирмата, обслужват клиентите, предоставяйки изчерпателна информация относно стоките и услугите, дават компетентни съвети и препоръки, изготвят планове и проекти за баня, подпомагат клиентите в избора и съдействат за поръчването на луксозни изделия по размери на клиента.

Фирмата предлага добри условия за работа, приятна работна атмосфера и възможност за развитие, обвързано с реално постигнатите в работата резултати.

За да се присъедините към нас, кандидатствайте по някоя от актуалните ни свободни позиции. В случай, че се интересувате от работа като:
  • Продавач-консултант на обзавеждане
  • Монтажник на продукти за баня
Можете да кандидатствате целогодишно, като ни изпратите своята автобиография, включваща образование, квалификация, предходен опит и лични умения със заглавие: Работа в Studio Sense. Адреси за контакт, можете да откриете на нашия сайт.
Контакти
СТУДИО СЕНС ЕООД
ЕИК: 201638449
Адрес: София 1700, бул.Симеоновско шосе 1-9
Телефон: 0893 38 79 41
 www.studiosense.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от СТУДИО СЕНС ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на СТУДИО СЕНС ЕООД
23.09.20 София; Заплата 1200 BGN (Нето)
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на СТУДИО СЕНС ЕООД в Jobs.bg. ©2020