БАЛЕ ООД
Производство, Текстилна индустрия Служители: 300; Година на основаване: 2000; Придобивки:  Ваучери за храна;    Безплатен собствен транспорт;  

БАЛЕ ООД

За компанията
„Бале“ ООД е съвременно шивашко предприятие, специализирано в производството на спортно-елегантения мъжки панталон. Предприятието започва дейност през 2000 г. Политиката на фирмата е  постоянни инвестиции по отношение на наличната производствена  база и техника,  както и енергийна ефективност и цялостно подобряване условията на труд.. За целта са закупени модерни технологични линии за производство на мъжки панталони , проектирани от немски специалисти  – фирми лидери на пазара, което е гаранция за високо качество и стандарт на произведената продукция. Предприятието работи изцяло за износ като едва 1.5 % от произведената продукция остава за вътрешния пазар.
Дневният производствен капацитет възлиза на 2700 бр панталони. Предприятието работи за немски възложители, изискващи високо качество на произвежданите панталони, което пък от своя  страна налага стриктно   спазване на международните стандарти за качество.В това отношение всяка година предприятието подлежи на международен одит и притежава сертификат за качество: SGS и удобрение от Fair Trade. През 2016 година „Бале“ ООД  спечели проект  по „Оперативна програма иновации и конкурентоспособност“, което допринесе за модернизация и увеличение на производствените мощности.
 
 
Контакти
БАЛЕ ООД
ЕИК: 115532394
Адрес: гр.Пловдив, бул. Цариградско Шосе 53
Искам да получавам известия за новите обяви от БАЛЕ ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на БАЛЕ ООД в Jobs.bg. ©2020