ЕНЕРИК ООД
Бизнес, консултантски услуги, Електроника/електротехника/машиностроене, Енергетика и ютилитис Служители: 10; Градове: София; Година на основаване: 2005; Придобивки:  служебен автомобил;    дневни командировъчни суми;    развитие в автоматизация и инжинеринг;  


ЕНЕРИК ООД

За компанията
Основната дейност на фирма Енерик ООД е автоматизация на петролни бази и складови обекти за горива. Правим проектиране, покупко-продажба на оборудване за петролни бази и интегрирането му да наладка и пуск- Инжинеринг и КиП и А .

Официален представител на фирма Honeywell за продуктите от гамата на индустриалното оборудване - Field Equipment: Налягане, Поток, Ниво, Безжични технологии, Аналитични прибори,Модулни системи и контролери, PLC системи, Индикатори, Видео рекордери за индустрията.

Продажба на части и електронни компоненти за долно пълнене на автоцистерни.
Кариера в компанията
Енерик ООД е лидер в областта на индустриалната автоматизация, като от 13 години тясно работим в сферата на автоматизацията на петролния бранш.
От 5 години сме изключителен представител на Honeywell Field Products като в портфольото си включваме: трансмитери за налягане, температулни датчици, оборудване за химичен анализ и контрол, разходомери и нивомери, HC900 controller и Master Logic PLC, SCADA системи и DCS системи, OPC .
За повече информация : www.eneric.net

Работата изисква пълно работно време на кандидата ипътуване в България за командировки по текущи проекти за автоматизация.
Енерик ООД се нуждае от технически лица които имат желание да бъдат обучени и тренирани за да станат специалисти в дългосрочен план в инженеринговите дейностите извършвани от фирмата. Работата изисква мотивация за дългосрочна работа и развитие с нас като ние гарантираме професионалното реализиране и мотивация както и финансова стабилност за избраните колеги. Обявеното стартово месечно възнаграждение ще бъде увеличавано с времето периодично и при доказана мотивираност и лоялност към фирмата.

Кандидата трябва да притежава следните характеристики и квалификации:
- Да може работи по ел.инсталации и Кип и А, контролни табла за управление и окабеляване на системи. Опит в тази сфера е препоръчителен
- Да има понятие и определен опит с индустриално оборудване в частта: трансмитери за налягане, температурни датчици, оборудване за химичен анализ и контрол, разходомери и нивомери
- Да има техническо образование и насоченост
- Да владее разговорно техническо ниво Английски
- Да има шофьорска книжка е задължително
- Опит и участие в проекти за  програмиране на PLC и контролери, DCS системи е плюс в кандидатурата

Останалите детайли при покана за среща за интервю от наша страна!

С Уважение,
Виктор Георгиев
Мениджър
Енерик ООД
Контакти
ЕНЕРИК ООД
ЕИК: 131367069
Адрес: гр. София, кв. Герман, ул. Манастирска Воденица Но.8, сградата на Едем Д2- срещу сервиза на "Скания"
Телефон: 0887687873
 www.eneric.net
Искам да получавам известия за новите обяви от ЕНЕРИК ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ЕНЕРИК ООД в Jobs.bg. ©2020