AV Design Group DZZD
Маркетинг/Реклама/ПР, Медии


AV Design Group DZZD
За компанията

AV Design Group е рекламна агенция от ново поколение, предлагаща цялостно рекламно обслужване. Компанията е създадена през 2001 година и от тогава насам непрестанно се развиваме и интегрираме иновативни технологии в проектите на нашите клиенти. Вече 12 години работим в сферата на рекламното обслужване, полиграфическия и електронно-издателски процес. Можем да Ви предложим успешни решения в следните области: PR комуникация; графичен и корпоративен дизайн; печат; медиа планиране и медиа купуване; видеозаснемане и монтаж, фотография, мултимедия, интернет, външна реклама, сувенирна реклама. Разполагаме с модерна собствена печатна база за офсетов, дигитален и широкоформатен печат, машини от последно поколение за тампонен, ситопечат и лазерно гравиране. Немалка част от компанията е дигиталното студио за фото, видео и уеб услуги. Иноваторските методи и креативните идеи на водещи специалисти в тези области са основния фактор за успеха на доверилите ни се клиенти.

Работещите професионалисти в компанията, използваните съвременни технологии, модерната техника, с която разполагаме, както и дългогодишният ни опит в професионалната ни област, позиционират AV Design Group на една от лидерските позиции в браша.

Основни клиенти на компанията са множество водещи компании от България и чужбина в различни сектори, десетки общини, министерства и университети, редица правителствени и неправителствени организации.

Основна насока в дейността на AV Design Group е получаване на продукция, отговаряща на нарастващите критерии за качество, налагани на българския рекламен пазар от чуждестранни производители. Високото качество на обслужване на нашите клиенти е най-важният приоритет на нашите служители. Изпълняваме всички етапи от подготовката на рекламните материали, както и транспортиране до офиса на клиента.

Контакти
AV Design Group DZZD
ЕИК: 131318728
Адрес: София, кв. Суха река, бул. Владимир Вазов, бл. 209А, партер
Телефон: 490 49 49
Fax: 490 49 48
 www.avdesigngroup.org
Искам да получавам известия за новите обяви от AV Design Group DZZD по имейл. Email:  
Корпортивен профил на AV Design Group DZZD в Jobs.bg. ©2018