Мания Тийм ЕАД
Търговската марка Мания стартира през 1996 г. в гр. Варна. Днес Мания е една от водещите франчайз вериги с десетки модерни магазини за дрехи втора употреба в България и Гърция. Компанията развива три основни дейности – събиране, сортиране и търговия. Градове: София и Варна; Година на основаване: 1996; Придобивки:  Ваучери за храна;    Обучения;    Партита и тиймбилдинг;  


Мания Тийм ЕАД

За компанията
Търговската марка Мания стартира през 1996 г. в гр. Варна. Днес Мания е една от водещите франчайз вериги с десетки модерни магазини за дрехи втора употреба в България и Гърция. Страхотни модни находки може да намерите и в нашия онлайн магазин.

Какво ни прави различни
Отнасяме се към клиентите ни така, както и към всеки наш служител - честно, коректно и уважително. Стремим се да създадем неповторимо клиентско преживяване и да пресъздавем онази атмосфера и уникален дух, който притежаваме само ние. Това е Духът на Мания.

Нашият екип
Гордеем се с нашия екип, защото той е изграден от професионалисти с опит в търговията с дрехи, профилирани компетенции и с отношение към модата. Онова, което ни обединява, е позитивното мислене и желание непрестанно да се учим и усъвършенстваме. Подхождаме с професионализъм към всяко начинание и ценим работата в екип. Именно нашите ценности са в основата на успеха на Мания.

Нашата мисия
Да бъдат нашите магазини място, в което обикновените хора да се чувстват като у дома си, да се забавляват и срещу малко изхарчени пари, да се почувстват необикновени.

Нашите ценности
Лоялно и честно отношение към клиента.
Коректно и уважително отношение към служителя.
Непрестанно да се учим и да се самоусъвършенстваме.
Стремеж към промяна.
Професионализъм във всяко наше начинание.
Да работим в екип.
Позитивно мислене.
В резултат от първите седем - Печалба

Нашата визия
Мания тийм да бъде символ на доверие и прозрачност. Екип изграден от клиенти, служители, франчайз партньори и собственици с общи цели и интереси.
Контакти
Мания Тийм ЕАД
ЕИК: 202273925
Адрес: Варна, 9000
ЗПЗ, Административна сграда, ет.2

София, 1784
бул. Цариградско шосе 149, ет.1
Телефон: 052 501 927
 https://maniastores.bg/
Искам да получавам известия за новите обяви от Мания Тийм ЕАД по имейл. Email:  
Всички обяви на Мания Тийм ЕАД
12.04.19 София
12.04.19 София
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на Мания Тийм ЕАД в Jobs.bg. ©2019