ЕВРОМАРКЕТ КЪНСТРАКШЪН ЕАД
Търговия


ЕВРОМАРКЕТ КЪНСТРАКШЪН ЕАД

За компанията
Евромаркет Груп е най-големият доставчик на индустриално оборудване и строителна техника в България.
Евромаркет Кънстракшън ЕАД е направление в рамките на Евромаркет Груп, специализирано в доставката и сервиза на минно-кариерна и строителна техника. Компанията е основен представител за България на световни технологични лидери като Komatsu, Manitou, Hidromek, Gehl, Sandvik, Vermeer, Ammann, които са еталон за качество в производството на земекопна и товарачна, подемна, комунална, пътно-строителна и минно-кариерна техника. Предлаганите машини отговарят на стандартите за качество DIN, ISO, AWS и др., както и изискванията за вредни емисии и безопасност на Европейската общност.

За повече информация - http://www.euromarket.bg/bg/direction/construction


Кариера в компанията

Ние в Евромаркет Груп вярваме, че тайната за успеха на една компания се крие в добрия екип и таланта на всеки един!

Ние предоставяме добре работеща среда и възможност да разкриете потенциала си, за да покажете най-доброто от себе си и да постигнете максимални резултати!

Ние в Евромаркет Груп държим изключително много и на разработването и провеждането на програми за обучения и развитие, както за въвеждане и интегриране на новоназначените кадри, така и за развитие на професионалните и личностни умения на служителите.

В Евромаркет Груп вярваме, че правилната оценка, добрата обратна връзка, осигурените възможности за развитие и обективното възнаграждение са сред основните фактори за мотивиране на служителите ни. Ние имаме ясното разбиране, че нашият основен капитал са служителите и затова наша стратегическа цел е да се грижим за тях и тяхната мотивация.

Горди сме, че в Евромаркет Груп работят изключително стойностни хора, абсолютни професионалисти и категорично - най-добрите в бранша!

Контакти
ЕВРОМАРКЕТ КЪНСТРАКШЪН ЕАД
ЕИК: 131433890
Адрес: София, Околовръстен път 454
Телефон: 02/97 67 101
Fax: 02/97 67 111
 www.euromarket.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от ЕВРОМАРКЕТ КЪНСТРАКШЪН ЕАД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ЕВРОМАРКЕТ КЪНСТРАКШЪН ЕАД в Jobs.bg. ©2020