Code Runners ООD
Създаване на софтуерни приложения за анализ и визуализация на данни. Служители в България: 40; Брой ИТ специалисти в България: 35; В България от: 2012; Служители глобално: 45; Държави/градове извън България: Амстердам; Берлин; Година на основаване: 2012; Придобивки:  Допълнително здравно осигуряване;    Карта за спорт (вкл. втора карта за близък);    Годишен бонус в зависимост от представянето;    Безплатни обучения/курсове;    Възможност за сертифициране;    Подаръчни ваучери;   Технологии: React; Angular; Big Data Technologies; Python; .NET; Microsoft Technologies; Azure Technologies; ETL;

Code Runners ООD

За компанията
Code Runners е българска софтуерна компания с международно присъствие и фокус към създаването на специализирани дигитални решения за международни корпорации - и проекти в начален етап на развитие.

Опитът ни е фокусиран в три индустрии – маркетинг, здравеопазване и финанси. Имаме сериозен опит в работата с големи масиви от данни и защита на чувствителна информация, както и тестове на сигурността на системи. Компанията работи преимуществено с Microsoft технологии, но твърдо вярваме, че технологиите следват бизнес нуждите - и ползваме онези технологии, които решават съответните проблеми.

Културата на компанията разчита на синергитични партньорства с клиентите си, цени кадрите си и се опитва да ги запази и развие дългосрочно.
Кариера в компанията

Code Runners е компания в растеж.

Ако се стремите към развитие, търсите смисъл в работата си и се наслаждавате на професията си, ние можем да Ви осигурим платформа, на която да развиете таланта си и да постигнете професионалните си цели.

Като всяка развиваща се компания, ние държим на екипа, а колегите имат относителна свобода на действие - но и съответните отговорности. Ценностите, които изповядваме:

- Емпатия към потребителите на нашия софтуер
- Надеждност и представяне: нашата работа е нашата гордост
- Постоянно подобрение чрез дискусия
- Страст към работата
- Големите свободи носят и големи отговорности
- Екипите, а не единаците, успяват 

Контакти
Code Runners ООD
ЕИК: 202256727
Адрес: бул. "Андрей Сахаров" 16
Телефон: +359 889 574 409
 https://www.code-runners.com/
 https://www.linkedin.com/company/2704487/
 https://www.facebook.com/CodeRunnersBG/
 https://mobile.twitter.com/CodeRunnersBG
Искам да получавам известия за новите обяви от Code Runners ООD по имейл. Email:  
Всички обяви на Code Runners ООD
23.10.20
 .NET (C#) Software Developer
София
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на Code Runners ООD в Jobs.bg. ©2020