ПЕНТАКС МЕДИКЪЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД
Благодарение на иновативния си подход, развитие и производство PENTAX Medical предлага решения за ендоскопска диагностика с най-висок стандарт навсякъде по света. Служители: 130; Градове: Пловдив; Година на основаване: 2012; Придобивки:  Ваучери за храна;    Допълнителни дни платен годишен отпуск;    Месечен бонус;    Безплатен транспорт в рамките на град Пловдив;    Програми за признание;  

ПЕНТАКС МЕДИКЪЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД

За компанията
„ПЕНТАКС Медикъл България“ ЕООД е част от японската PENTAX Medical, която е 100% собственост на японската HOYA Corporation.

Благодарение на иновативния си подход, развитие и производство PENTAX Medical предлага решения за ендоскопска диагностика с най-висок стандарт навсякъде по света. Нашата мисия е да бъдем предпочитания избор на болничните заведения при гъвкавите ендоскопски системи и свързаните с това продукти – осигурявайки интегрирана платформа от скрийнинга до диагностиката и терапията, осигуряваща оптимизирана грижа за пациента. Като част от HOYA Corporation правим това успешно от много години и сме познати като сигурен, честен и надежден работодател. 

Ремонтният център на компанията за Европа, Африка и Близкия Изток е създаден през 2012 година в гр. Пловдив.
 
Контакти
ПЕНТАКС МЕДИКЪЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД
ЕИК: 201931466
Адрес: гр. Пловдив 4003,
ул. 'Васил Левски' 179
 www.pentaxmedical.com
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ПЕНТАКС МЕДИКЪЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ПЕНТАКС МЕДИКЪЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ПЕНТАКС МЕДИКЪЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД в Jobs.bg. ©2020