CML Bulgaria AD
„СИ ЕМ ЕЛ България“ АД е официален дилър на JCB (Великобритания), световен лидер в производството на строителна, пътна и земекопна техника, както и на дизелови генератори. Служители: 70; Градове: София (Централен офис), Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Плевен; Година на основаване: 2012;


CML Bulgaria AD

За компанията
 „СИ ЕМ ЕЛ България“ АД е официален дилър на JCB (Великобритания), световен лидер в производството на строителна, пътна и земекопна техника, както и на дизелови генератори.
СИ ЕМ ЕЛ е основана през 2012 г. и за сравнително кратко време зае лидерска позиция сред доставчиците на строителна и земекопна техника в България.
За периода от своето основаване до сега, СИ ЕМ ЕЛ е отличена нееднократно с награди от JCB - за най-успешен нов дилър, за изключителен ръст на продажбите, както и за постигане на значителен пазарен дял.
За да предложи на клиентите си по-качествено обслужване и сервиз, СИ ЕМ ЕЛ инвестира в развитието на свои специализирани регионални центрове в страната – в градовете София (Централен офис), Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Плевен.
Контакти
CML Bulgaria AD
ЕИК: 202096909
Адрес: София 1532
Промишлена Зона Север - Казичене
"Околовръстен път" 438
Телефон: 02/425 3999
 www.cml.bg
 https://www.facebook.com/cmlbulgaria/
Искам да получавам известия за новите обяви от CML Bulgaria AD по имейл. Email:  
Всички обяви на CML Bulgaria AD
30.06.20 Русе
30.06.20 Русе
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на CML Bulgaria AD в Jobs.bg. ©2020