БИТТЕЛ ЕООД
Биттел е водеща българска компания с основна дейност внос и дистрибуция на климатична техника, мебели за дома и офиса, домофонни системи, дронове, системи за контрол на достъп и телекомуникационно оборудване. Служители: 70; Градове: Пловдив, София, Варна; Година на основаване: 2000; Придобивки:  Годишен бонус, обвързан с постигнати резултати.;    Бонус "Доведи приятел".;    Мобилен апарат и служебна тарифа.;    Безплатни обучения и курсове.;    Корпоративни събития.;    Субсидирана карта за спорт.;    Спортни инициативи.;    Карти за преференциални условия в търговски обекти и други.;    Билети за конференции и семинари.;    Тиймбилдинг събития.;    Коледно парти.;    Безплатни, годишни медицински изследвания.;    Служебен паркинг.;   Технологии: ERP система за управление на бизнеса;

БИТТЕЛ ЕООД

Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията
Биттел е основана през 2000 година и днес е водеща българска компания, утвърдила своите позиции в областта на международната търговия със собствени модерни логистични бази в Пловдив, София и Варна.

Компанията е доказан партньор и вносител на Daikin, Toshiba и Samsung за България с изградени високотехнологични изложбени зали.

Биттел развива успешно собствената си търговска марка - Мебели Carmen на българския и международния пазар. Разполагаме с единствени по рода си шоурууми в базите на компанията, където всички продукти са изложени и достъпни за разглеждане и тестване. Продуктовото портфолио на Биттел включва огромно разнообразие от офис столове, мека мебел, спални и други мебели за дома и офиса.

Компанията е представител и вносител на световните гиганти Panasonic, Alcatel и Gigaset, като развива и своя собствена марка Nippon.

Бизнесът на Биттел включва и дистрибуцията на италиански домофонни системи Farfisa и собствена линия с търговка марка Nippon. Разнообразието от продукти включва дронове и професионални платформи за фото и видеозаснемане с търговската марка Yuneec.
Кариера в компанията
Офисите на компанията са изключително модерно обзаведени. Работната среда в Биттел е аранжирана съобразно съвременните тенденции в интериорния офис дизайн. Всеки служител разполага със служебно паркомясто и просторна работна площ, оборудвана с техника последно поколение, голямо бюро и офис стол осигуряващи неповторим комфорт.

Основен фактор за развитието на компанията е екипът от хора. Това, което ни отличава е че имаме индивидуално отношение към всеки един служител. Екипността, уважението и доверието са основните стълбове, на които се опира работният процес в компанията.

Ние се вслушваме в мнението на всеки един служител и то е високо ценено при вземането на решения.

Ние инвестираме в обучението на нашите служители и създаваме среда, в която да разгърнат своя потенциал и да приложат максимално своите знания и умения. Предоставяме възможност както за кариерно израстване, така и за непрекъснато увеличаващо се възнаграждение, в зависимост от постигнатите резултати.

Ние се грижим не само за служителите си, но и за техните семейства, като организираме семейни мероприятия. Те са израз на доверие и уважение и сплотяват не само членовете на всяко семейство, но и спомагат за взаимното опознаване на всички участници.

Ако търсите динамична и предизвикателна работа и искате да се развиваме заедно – станете част от екипа ни!
Контакти
БИТТЕЛ ЕООД
ЕИК: 115163890
Адрес: Пловдив, ж.к. Тракия, Индустриална зона
ул. "Нестор Абаджиев" 13
Телефон: 032 /27 00 09
Fax: 032/ 27 00 28
 www.bittel.bg/bg/about/karieri
 www.facebook.com/Bittel.Ltd/
Искам да получавам известия за новите обяви от БИТТЕЛ ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на БИТТЕЛ ЕООД
17.06.19 София
10.06.19 Пловдив
04.06.19 Пловдив
19.06.19 София
10.06.19 София
1 - 5 от 5
Корпортивен профил на БИТТЕЛ ЕООД в Jobs.bg. ©2019