КЕЙ ДЖИ ЕС КОНСУЛТ ООД
Счетоводни консултации и професионално счетоводно и данъчно обслужване на всички видове дружества и организации в България; Пълно обслужване за дейностите по ТРЗ, Личен състав, представляване пред НАП, НОИ и др. Служители: 11; Градове: София; Година на основаване: 2004; Придобивки:  Допълнително здравно осигуряване;    Ваучери за храна;    Карти за спорт;    Безплатни обучения/курсове;    Безплатни напитки в офиса;    Веднъж седмично масаж в офиса;  


КЕЙ ДЖИ ЕС КОНСУЛТ ООД

За компанията
“Кей Джи Ес Консулт” извършва счетоводни консултации и професионално счетоводно и данъчно обслужване на всички видове дружества и организации в България, пълно обслужване за дейностите по ТРЗ, Личен състав, представляване пред НАП, НОИ и др. институции в страната. Наши клиенти са международни компании, големи български компании, както и малки и средни фирми. Сертифицирани сме по ISO 9001 и 27001.
Кариера в компанията
“Кей Джи Ес Консулт” е подходяща компания както за начало на кариера в областта на счетоводството и финансите, така и за развитие на доказани специалисти в тези области. Имаме изградена политика по обучение и израстване на персонала. Разнообразните компании, които облсужваме, дават възможност за решаване на интересни казуси и бързо развитие и израстване.
“Кей Джи Ес Консулт” провежда силна социална политика, като предлага допълнително здравно осигуряване, карти за спорт, масажи в офиса и др.
Контакти
КЕЙ ДЖИ ЕС КОНСУЛТ ООД
ЕИК: 131339989
Телефон: 024923960
 http://www.kgs.bg/
Искам да получавам известия за новите обяви от КЕЙ ДЖИ ЕС КОНСУЛТ ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на КЕЙ ДЖИ ЕС КОНСУЛТ ООД в Jobs.bg. ©2020