АМЕР СПОРТС БЪЛГАРИЯ ЕООД
Производство на спортни стоки - ски с марките "Атомик" и "Саломон" Служители: 500-1000; Градове: Чепеларе; Година на основаване: 1975; Придобивки:  Безплатна храна;    Безплатен транспорт;    Допълнителен платен годишен отпуск;    Застраховка "Живот";    Коледни бонуси;    Безплатни обучения/курсове;    Билети за театри;    Партита и тиймбилдинг;    Зимни и летни спортни празници;    Игри в стаята за почивка;    Подаръци за рождени дни;  

АМЕР СПОРТС БЪЛГАРИЯ ЕООД

За компанията
„Амер Спортс“ е международна компания за спортни стоки, известна със своите брандове като Salomon, Wilson, Atomic, Arc’teryx, Suunto и Precor. Технически усъвършенстваните спортна екипировка, обувки и облекло на компанията подобряват постиженията и увеличават удоволствието от дейностите на открито. Бизнесът на групата е балансиран от богата гама от спортове и продукти, както и присъствие на всички световни пазари.

„Амер Спортс България“ ЕООД е едно от производствените предприятия на „Амер Спортс“, произвеждащо ски за брандовете на компанията Atomic и Salomon, също както и за клиенти-производители на оригинална екипировка.

Фирмата води своето съществуване още от далечната 1972 г., когато в гр.Чепеларе се открива фабрика за производство на спортни уреди.
През 1982 г. фабриката закупува лиценз за производство на ски от австрийската фирма "Атомик – Австрия", като се специализира и усвоява успешно производството на зимни спортни стоки - алпийски ски и ски за дълго бягане. Фирмата пуска на пазара българската марка ски "Орион". През известен период от време се произвеждат и ски-обувки, както и сноуборд.

През ноември 2008 г. българската фирма е придобита от финландската "Амер Груп" и към настоящия момент с близо 24% пазарен дял фабриката в гр. Чепеларе е  най-големият производител на ски в света.
Кариера в компанията

В “Амер Спортс България” ЕООД работят  целогодишно около 570 души като през силния летен сезон броят на персонала достига към 660 служители. За нуждите на увеличения обем производство през периода май-октомври се наема допълнителна работна ръка на срочен договор.

“Амер Спортс България” ЕООД произвежда  алпийски ски и ски за дълго бягане. Производството им е организирано в два завода на принципа на последователност на технологичните операции.

В Завод  1  са съсредоточени следните процеси:  дизайни, графичен ситопечат, сублимация, заготовки и преси.

В Завод  2 са съсредоточени следните процеси:  шлайфане, банциг, довършителни операции, опаковка и складиране на готовите ски.

Възможностите за работа в “Амер Спортс България” ЕООД са разнообразни като в производството се търсят работници на следните основни позиции:

1.Работник заготовки/ препродукция; 2.Пресьор; 3.Шприцьор; 4.Ситопечатар; 5.Работник лакозаливна; 6.Шлайфист; 7.Монтажник; 8.Работници по опаковка; 9.Фрезист; 10.Банцигар; 11.Контрольори по качеството;
 
Контакти
АМЕР СПОРТС БЪЛГАРИЯ ЕООД
ЕИК: 200195560
Адрес: 4850 гр.Чепеларе,
ул."Чая" №3
област Смолян
Телефон: 03051/44-50;
Fax: 03051/44-62
 www.amersports.com
Политика за защита на личните данни на АМЕР СПОРТС БЪЛГАРИЯ ЕООД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - АМЕР СПОРТС БЪЛГАРИЯ ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от АМЕР СПОРТС БЪЛГАРИЯ ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на АМЕР СПОРТС БЪЛГАРИЯ ЕООД в Jobs.bg. ©2020