Едивес ЕООД
обмяна на валута Служители: 5; Градове: кк."Златни пясъци"; Година на основаване: 2002;


Едивес ЕООД

За компанията
Репутацията на "Едивес" ЕООД като водеща фирма в пазарната си ниша се изгражда и затвръждава от основаването и през 2002 година чрез множеството доволни клиенти и бързото и разрастване на пазара.

Основната дейност на бизнеса е централизирана в обмяна на валута. През летните сезони фирмата отваря обменни бюра в курортният комплекс "Златни пясъци". През годините бизнесът не спира да се развива и разраства. Вложени са много труд и усилия в разработването и усъвършенстването му.
Кариера в компанията
Със своя дългогодишен опит фирмата предоставя на своите служители много приятна и динамична работна среда. Фирмата разполага с експертни екипи, работещи целогодишно, които разбират нуждите на своите клиенти и притежават необходимата квалификация и опит. А сезонните служители са млади, приветливи и амбициозни, предимно студенти.

Поради сезонният характер на дейността на фирмата, коректното отношение от страна на управителите и отличното заплащане, голям процент от служителите кандидатстват за работа година след година.
Контакти
Едивес ЕООД
ЕИК: 103777717
Политика за защита на личните данни на Едивес ЕООД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - Едивес ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от Едивес ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на Едивес ЕООД
29.06.20 Варна
днес Варна
08.06.20 Варна
1 - 3 от 3
Корпортивен профил на Едивес ЕООД в Jobs.bg. ©2020