БЛУБИТО ЕООД
Информационни технологии
БЛУБИТО ЕООД
За компанията

Blubito е утвърдена швейцарска софтуерна компания с център на управление в Баар (Швейцаря) и собствени развоен център и академия за IT-експерти - Blubito devAcademy в гр.София.

Blubuto AG е доказал се надежден и коректен партньор на значими
в ICT-сектора компании от D-A-CH-региона като Lufthansa, Deutsche Bahn, H&M, ECE Projeкtmanagement GmbH и др. Това се дължи както на професионализма, креативността и лоялността на екипа ни от IT-специалисти, заредени с иновативност и прецизност, така и на използваните модерни подходи в разработването на проектите.

При намирането и имплементирането на оптималните за нашите клиенти software-ни решения и разработки, ние влагаме най-новите методологии и технологии, сред които SharePoint, ASP.net / MVC, BizTalk, Spring, JavaEE, AngularJS, jQuery, PHP, Test Automation и др.

Кариера в компанията

Всеки член от нашия екип доказва и развива своето know-how чрез предоставената му възможност да участва в предизвикателни и мотивиращи интернационални проекти.

Ако сте въоръжен с конкурентна професионална компетентност, ако сте достатъчно мотивиран, инициативен и отворен към нови знания, ако владеете комуникацията на интернационално бизнес ниво (на немски/английски език), то Блубито вероятно е Вашето място!

Не се колебайте да изпратите кандидатурата си(по конкретна позиция или инициативна)и да се присъедините към нашия екип! 

Ако сте програмист с добри JavaScript (Angural JS) или .Net познания и желаете да се специализирате в SharePoint Development, използвайте уникалната възможност, която Ви предоставя нашата Blubito devAcademy.

Кандидатствайте при нас!

Blubito devAcademy e добър "университет" и желан работодател!

www.blubito.bg

www.facebook.com/blubitodevacademy

 
Контакти
БЛУБИТО ЕООД
ЕИК: 175287871
Адрес: бул. Евлоги и Христо Георгиеви, бизнес-сграда "България 2000",
гр. София
Телефон: 02/4397961
 www.blubito.de / www.blubito.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от БЛУБИТО ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на БЛУБИТО ЕООД
05.02.19 София
05.02.19
 PHP Developer with German
София
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на БЛУБИТО ЕООД в Jobs.bg. ©2019