БЛУБИТО ЕООД
Информационни технологии


БЛУБИТО ЕООД

За компанията

Blubito е утвърдена германска софтуерна компания, представена и в Швейцаря и със собствен развоен nearshore outsourcing център в София, в който са анагажирани над 75 софтуерни специалиста.

Компанията е доказал се надежден и коректен партньор на значими в ICT-сектора компании от D-A-CH-региона в сферата на digital transformation, agile transformation и cloude employees. 

Това се дължи както на професионализма, креативността и лоялността на екипа ни от IT-специалисти, заредени с иновативност и прецизност, така и на дългогодишния ни опит и използваните модерни подходи в разработването на проектите.

Сред дългогодишните клиенти на Blubito са значими компании като Deutsche Bahn, Deutsch Bank, Lufthansa, Fraport, Misumi Europe, PWC, Conrad Electronics, Otto Group, Output AG и др. 

При намирането и имплементирането на оптималните за нашите клиенти software-ни решения и разработки, ние влагаме най-новите методологии и технологии, сред които Java, JavaScript, Angular, React, PHP, Test Automation, IOS / Android, SCRUM и др.

Кариера в компанията
Блубито предлага на млади и опитни софтуерни специалисти възможността да участват в разработката на сериозни и разнообразни интернационални софтуерни проекти.

За младите таланти на компанията е осигурена възможността да практикуват ефективно learning by doing, благодарение на Blubito Dev Academy, динамичния график и подкрепата на по-опитните специалисти.

Ако сте заинтригувани от възможността да станете част от нашия софтуерен екип,
не се колебайте да кандидатствате проактивно
Контакти
БЛУБИТО ЕООД
ЕИК: 175287871
Адрес: ул. Сребърна 2А
бизнес-сграда LS Property 54
гр. София
(до Paradise Center и метро-станция Витоша)
Телефон: 02/439 79 61
 www.blubito.de
 https://www.linkedin.com/company/blubito-ag
 https://www.facebook.com/blubito
Искам да получавам известия за новите обяви от БЛУБИТО ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на БЛУБИТО ЕООД
29.10.20
 Web Designer with German
София
28.10.20
 Scrum Master with German
София
26.10.20 София
26.10.20 София
21.10.20 София
21.10.20 София
20.10.20 София
20.10.20 София
08.10.20
 Front End Developer (German)
София
1 - 9 от 9
Корпортивен профил на БЛУБИТО ЕООД в Jobs.bg. ©2020