Новарто ООД
Софтуерна компания с опит в e-commerce и CRM решения както за големи така и за SMB компании. Предпочитан партньор на софтуерния гигант SAP, който използва опита си за разработваме на иновативни продукти и решения в CRM и e-commerce областта. Брой ИТ специалисти в България: 70; Градове в България: София, Пловдив; В България от: 2009; Държави/градове извън България: Lidköping (Sweden); Година на основаване: 2009; Придобивки:  Безплатни напитки в офиса;    Допълнителни дни годишен отпуск;    Гъвкаво работно време;    Възможност за работа от вкъщи;    Годишен бонус;    Безплатни обучения/курсове;    Билети за конференции и семинари;    Партита със собствена бира и тиймбилдинги;  

Новарто ООД

За компанията
Новарто е основана в Пловдив и от 2009 година е конкурентен играч в сферата на сложните и иновативни e-commerce и CRM решения за големи международни компании. От създаването й до днес екипът на Новарто постоянно расте в офисите си - два в България - Пловдив, София и един в Швеция.
Като предпочитан партньор на софтуерния гигант SAP екипът участва в някои от най-предизвикателните проекти в сферата на omnichannel commerce. В същото време използваме опита си, за да разработваме иновативни продукти в сферата на бизнес приложенията, продажбите и обслужване на клиенти.
Контакти
Новарто ООД
ЕИК: 200468271
Адрес: Пловдив, бул. 6ти Септември 144А
Телефон: 032/397263
 www.novarto.com
Искам да получавам известия за новите обяви от Новарто ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на Новарто ООД в Jobs.bg. ©2020