ЕЛ СИ УАЙКИКИ РИТЕЙЛ БИ ДЖИ ЕООД
LC WAIKIKI е водеща компания в областта на модната търговия с годишен оборот над 3.5 милиарда долара. Марката предлага облекло за цялото семейство, позовавайки се на корпоративното си мото „Всеки заслужава да бъде добре облечен“. Служители в България: 380; Градове в България: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Ст. Загора, Велико Търново, Плевен , Сливен; В България от: 2010; Държави/градове извън България: търговска мрежа от магазини в 36 държави; Година на основаване: 1988;


ЕЛ СИ УАЙКИКИ РИТЕЙЛ БИ ДЖИ ЕООД

За компанията

Историята на LC Waikiki започва във Франция през 1988 г. и продължава след 1997 г. като турска марка под шапката на LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş.

LC WAIKIKI е водеща компания в областта на модната търговия с годишен оборот над 3.5 милиарда долара. Марката предлага облекло за цялото семейство, позовавайки се на корпоративното си мото „Всеки заслужава да бъде добре облечен“. Дейността ни се осъществява чрез верига от собствени магазини в 763 обекта в 37 държави по света.

Кариера в компанията
За нашия непрекъснато разрастващ се екип в България набираме кандидати, които чрез своите професионални качества и умения за ефикасни продажби да допринесат за постигането на нашата цел – през 2023 година да бъдем една от 3 - те най-успешни Компании в търговията с конфекция на дребно в Европа.
Контакти
ЕЛ СИ УАЙКИКИ РИТЕЙЛ БИ ДЖИ ЕООД
ЕИК: 201177347
Адрес: бул.Цариградско шосе 115 Л
ЕТЦ Сграда Ц, 1-ви етаж
Телефон: + 359 2 400 66 98
Искам да получавам известия за новите обяви от ЕЛ СИ УАЙКИКИ РИТЕЙЛ БИ ДЖИ ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ЕЛ СИ УАЙКИКИ РИТЕЙЛ БИ ДЖИ ЕООД в Jobs.bg. ©2020