ИНВЕСТ ТАЙМ ЕООД
Недвижими имоти, Бизнес, консултантски услуги, Търговия
ИНВЕСТ ТАЙМ ЕООД
За компанията
Ние Не продаваме на ВСЯКА ЦЕНА. За нас е най-важна удовлетвореността на нашите клиенти.
След години работа в сферата на недвижимите имоти, смеем да твърдим, че познаваме пазара, имаме нужната квалификация и опит, за да Ви предложим най-добрата услуга. Следваме принципите на почтеност и коректност към своите клиенти, колеги и партньори. Работим за Вашите интереси – посвещаваме се изцяло на своите клиенти. Нашата работа е да продадем имота Ви на възможно най-добрата цена, във възможно най-кратък срок и да Ви спестим време и пари. За тази цел е нужно взаимно доверие, общуване без стрес, базирано на честност и почтеност.
Ако сте решили да закупувате имот, ние ще намерим подходящият за Вас, като се съобразим максимално с Вашите изисквания и възможности. Ще бъдем до Вас при преговорите с продавача. Ще Ви осигурим професионална консултация с кредитни консултанти, адвокати и нотариуси.
Кариера в компанията

Имате големи планове? Отворени сте за нови предизвикателства и се стремите към развитие на кариера? Вие сте предприемчиви и имате талант за продажби, който се подхранва от постигнати успехи? В такъв случай Invest Time е точното място за Вас!

Контакти
Телефон: 052600077
Искам да получавам известия за новите обяви от ИНВЕСТ ТАЙМ ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ИНВЕСТ ТАЙМ ЕООД
25.07.17 Варна
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на ИНВЕСТ ТАЙМ ЕООД в Jobs.bg. ©2017