СААВ ООД
Производство, доставка и монтаж на врати, прозорци, щори, охранителни ролетки. Градове в България: София; В България от: 1999; Държави/градове извън България: Белгия, Франция; Година на основаване: 1999; Придобивки:  Допълнителна застраховка "Злополука" за всички случаи,вкл. извън работно време;  


СААВ ООД

За компанията
Фирма СААВ ООД започна дейността си в началото на 1999 г. с производство на навиваеми промишлени и гаражни врати, охранителни ролетки и външни ролетни щори и за кратко време се превърна в една от отличаващите се фирми в бранша. Още със своето основаване, неизменният принцип на работа е максимално задоволяване изискванията на клиентите. Слоганът на СААВ е “ЗА НАС ВИЕ СТЕ СПЕЦИАЛНИ”. Стриктното спазване на този принцип позволи за кратко време фирмата да се наложи на пазара като качествен производител и коректен партньор, както със своите клиенти, така и с партньорите и доставчиците си.
Кариера в компанията
Стремим се да мотимираме нашите служители ежедневно. Обръщаме специално внимание на развитието на нашите кадри и повишаването на професоналната им квалификация. Наша основна цел е служителите ни да са доволни от работата си и да изпитват удовлетвореност всеки ден. 
Контакти
СААВ ООД
ЕИК: 121852185
Адрес: София с.Лозен
Телефон: 02/418 41 26
Fax: 02/468 74 83
 www.saav.bg
 https://www.facebook.com/SAAV.ltd/
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - СААВ ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от СААВ ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на СААВ ООД
10.07.20 София; Заплата от 1400 до 2500 BGN (Бруто)
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на СААВ ООД в Jobs.bg. ©2020