ШНАЙДЕР ЕЛЕКТРИК БЪЛГАРИЯ ЕООД
Електроника/електротехника/машиностроене, Енергетика и ютилитис

ШНАЙДЕР ЕЛЕКТРИК БЪЛГАРИЯ ЕООД

Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията

Кои сме ние? Шнайдер Електрик е глобалният специалист в областта на енергийния мениджмънт.

Измерена, нашата история се равнява на 176 години непръкъснат принос в развитиено на различни индустии: металодобив, стоманолеене, електроразпределение, индустриален контрол и автоматизация до глобални концепции за енергиен мениджмънт днес.

От генерацията на електроенергия през преноса до крайното и потребление, Шнайдер Електрик предлага широко портфолио от решения, в множество пазарни сегменти, включително лидерски позиции в енергетиката и инфраструктурата, в промишлеността, в изчислителните центрове и мрежите, производителите на машини и сградите. Нашите решения осигуряват на клиентите ни възможнстта да измерват, управляват и оптимизират потреблението си във всички сфери на производството и бизнеса.

Но онова, което прави Шнайдер Електрик  изключителна компания, са хората, които работят за нея, специалисти с високо ниво на професионална компентност, вслушани в потребностите на клиентите с готовност да намерят оптимално решение за техния бизнес.

Нашата мисия като компания е да насърчим хората да постигат оптималното от своята енергия и потенциал. Ние  свързаме тази мисия с визията на компанията да предостави на клиентите си решения, с които постигат повече като използат по-малко от ресурсите на планета.

Кариера в компанията

В Шнайдер Електрик нещата, които търсите в един работодател, са именно нещата, които нив търсим в един служител. Ние ще работим с вас, за да изградите кариерата си, ще ви предложим да работите с водещи технологии и ще ви осигурим възможности за работа както в България, така и в нашите офиси по целия свят. Нашите лидери вдъхновяват служителите да разгърнат потенциала си, като ги насърчават да приемат нови предизвикателства, като им предоставят възможности да придобият опит и умения, за да подобрят професионалното си развитие. Ние ценим хора с високи постижения, с глобално мислене и стремящи се към промяна.

Нашите ценности – Устремени, Отворени, Прями, Ефективни - определят облика на нашата компания, подхода ни към клиентите и нашите бизнес методи. Именно тези ценности търсим у хората, които наемаме.

Да развивате кариерата си в Шнайдер Електрик България означава да учите от и да работите  с най-добрите търговци и най-добрите индустриалци.  Ако вие имате енергията, ние ще ви помогнем за развивиете компетенциите си.

 
Контакти
ШНАЙДЕР ЕЛЕКТРИК БЪЛГАРИЯ ЕООД
ЕИК: 121587769
Адрес: гр. София, Младост 4, Бизнес Парк София, сграда 4, ет.6
Телефон: 02/9329320
Fax: 02/9329394
 http://www.schneider-electric.com/site/home/index.cfm/bg/
Искам да получавам известия за новите обяви от ШНАЙДЕР ЕЛЕКТРИК БЪЛГАРИЯ ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ШНАЙДЕР ЕЛЕКТРИК БЪЛГАРИЯ ЕООД в Jobs.bg. ©2020