РАДЕВ И СИНОВЕ ЕООД
«РАДЕВ И СИНОВЕ» ЕООД е високотехнологично дружество с основна дейност производство на изделия от метал за осветителната и металообработващата индустрия. Градове: Graf Ignatievo,Banya; Година на основаване: 2008; Придобивки:  Осигурен транспорт до работното място;    Безплатни обучения/курсове;    Бонуси;   Технологии: Проектиране с 3D CAD софтуер SolidWorks x; Машинно лазерно рязане Salvagnini L3; Машинно листоогъване Salvagnini P2 Lean; Прахово боядисване Gema; Заваръчни процеси Cebora,Tecna;

РАДЕВ И СИНОВЕ ЕООД

За компанията

«РАДЕВ И СИНОВЕ» ЕООД е дружество създадено през 2008 година с основна дейност производство и търговия с изделия за осветителната индустрия. През 2014 година е изграден нов производствено-административен комплекс с разширен производствен капацитет с ориентиране на дейността и в други производствени направления.
Извършени са значими инвестиции в специализирани високотехнологични разкрояващи и листо огъващи машини (SALVAGNINI ITALY) и съоръжения за производство на метални кутии, панели и детайли от листова стомана. Политиката за поддържане на високо ниво на качество прави дружеството Ваш надежден партньор. Основната цел е непрекъснато да се подобряват дейностите по отношение на качеството на предлаганите продукти и услуги, както и условията за здраве и безопасност при работа и спазване на всички екологични норми.
 Основни производствени насоки
 -Проектиране на продукти и елементи
 -Машинно лазерно рязане
 -Машинно листоогъване
 -Щанцоване и формоване
 -Заваръчни процеси и услуги
 -Прахово боядисване
          ПРОИЗВОДСТВЕНО-АДМИНИСТРАТИВНИЯТ
                                   КОМПЛЕКС
на фирма «РАДЕВ И СИНОВЕ» ЕООД е разположен на терен от 7 000 кв.м. в севернатa индустриална зона на град Пловдив, на главен път Пловдив - Карлово, в близост до АМ “ТРАКИЯ”.  Застроената площ на комплекса е 2 500 кв.м. и включва административно-търговскa сграда, складово стопанство и производствена база.

Кариера в компанията
Търсите ли ново предизвикателство, работа, от която да се развивате и усъвършенствате, РАДЕВ И СИНОВЕ ЕООД е Вашето място.
Ние търсим отговорни и решителни хора, които да се присъединят към нас, като даваме възможност на всеки да реализира своите умения у способности, следвайки високите ни стандарти на работа. Ние предлагаме финансова стабилност и работа в сплотен екип, с възможност за кариерно развитие.
-Проектанти за 3D CAD софтуер
-Оператори на CNC високотехнологични машини
-Заварчици и монтажници
-Технически сътрудници
Ако искате да се присъедините към нас, разгледайте нашите предложения.
Контакти
РАДЕВ И СИНОВЕ ЕООД
ЕИК: 200329193
Адрес: R&S КОМПЛЕКС
Обл.Пловдив
4198 Граф Игнатиево
ул."Карловска"-извън регулация 460
Телефон: 032950808
Fax: 032950808
 www.rs-light.com
 https://www.linkedin.com/company/radev-sons/
 https://www.facebook.com/Radevandsons/
Искам да получавам известия за новите обяви от РАДЕВ И СИНОВЕ ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на РАДЕВ И СИНОВЕ ЕООД
05.10.20 Граф Игнатиево; Заплата 1000 BGN (Бруто)
28.09.20 Граф Игнатиево; Заплата от 1000 до 1400 BGN (Бруто)
28.09.20 Граф Игнатиево; Заплата от 1500 до 2000 BGN (Бруто)
28.09.20 Граф Игнатиево; Заплата от 1200 до 1500 BGN (Бруто)
1 - 4 от 4
Корпортивен профил на РАДЕВ И СИНОВЕ ЕООД в Jobs.bg. ©2020