КОЛ ГРУП ЕООД
Основната дейност на фирмата е свързана с цялостно обслужване в Маркетинг сегментирани услуги, продажби по телефон, изходящи и входящи кампании. Услугите, които извършваме в сферата на Outsource са с цел както оптимизиране на разходите, така и повиш Служители: 25-50; Градове: София; Година на основаване: 2011;


КОЛ ГРУП ЕООД

За компанията
КОЛ ГРУП ЕООД стартира своята дейност като Outsource фирма през 2011 година. Основната дейност на фирмата е свързана с цялостно обслужване в Маркетинг сегментирани услуги, Telesales продажби, изходящи и входящи кампании.
От както е стартирала дейност фирмата ни е изпълнила много успешни проекти като външен Кол център на Виваком, УниКредит Булбанк, Алианц България както и в момента е водещ външен Кол център на МОБИЛТЕЛ ЕАД.
Кариера в компанията
Едно от водещите неща за нас е човешкият фактор – служителят. Именно поради това, ние инвестираме постоянно в нашите кадри, като правим надграждащи обучения за по-добри умения в сферата на продажбата и психологията на успешния бизнес. За нас е важно всеки един служител да чувства сигурност на заеманата позиция, възможност за израстване, усъвършенстване на уменията и да бъде удовлетворен като цяло финансово. Допълнително КОЛ ГРУП използва стандартните методи за стимулиране на персонала като ТИМ Билдинг събития, бонус игри за надграждане на заплащането и предметни награди на определен период.
Контакти
КОЛ ГРУП ЕООД
ЕИК: 201510524
Адрес: гр. София;
ж.к. Младост 1 А;
бул. „Александър Малинов“ 23
Бизнес Център: „СИТИ ПОИНТ“, ет.3, офис 2
Телефон: 070015501
 http://www.callgroup.eu
Искам да получавам известия за новите обяви от КОЛ ГРУП ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на КОЛ ГРУП ЕООД в Jobs.bg. ©2020