НОВ ДОМ 1 ООД
Посредничество при сделки с недвижими имоти! Инвестиции ! Служители в България: 38; Градове в България: Варна, София; Служители глобално: 50; Държави/градове извън България: Русия, Москва !; Година на основаване: 2003; Придобивки:  Награди: Пътувания, Таблети, Ваучери и др.;    Месечен/годишен бонус;    Партита и тиймбилдинг;  

НОВ ДОМ 1 ООД

За компанията
Нов дом 1 е изключително иновативна компния за недвижими имоти създадена в "центъра"  на най-голямата световна икономическа криза, а именно през 2011 г. в гр. Варна ! Ние сме компанията използваща най- агресивна маркетингова стратегия вероятно на територията на България! Рвкламата, която компанията предоставя безплатно за нуждите на екипа надвишава с до 60% рекламата на най-големите агенции и с до 95% рекламата на останалите агенции ! За 9 години работа отворихме 5 големи офиса, от които 3 във Варна, 1 в Москва и 2 в София ! Компанията разработи изключително иновативна система на филтриране на офертите, което дава на екипа ни страхотна преднина пред конкурентите ни ! Нов дом 1 работи в служба на своите клиенти. Използвайки Ноу-хауто си спестяваме десетки хиляди лева на своите клиенти при покупка на имот. Ние сме единствената компания в България разработила система за увеличаване на паричните финанси на инвеститорите чрез сделки с имоти с над 10 -20 % и повече на годишна база. Обучаваме кадрите си в изключително  коректен, но агресивен стил на работа, което освен преднина пред останалите агенции ви дава страхотна възможност за финансови резултати! Наприме това, което за повечето е невъзможно, но за нас е рутина когато наш брокер реализира в рамките на ден до 50 сделки. Смятаме, че днес една от най-перспективните и най-доходоносни професии в България това е професията на консултанта /брокер/ на недвижими имоти ! Естествено избора на компания е от изключително значение !
 Като компания за недвижими имоти в с оглед на резултатите ни  се определяме КАТЕГОРИЧНО, като една от водещите компании в бранша ! Естествено, като компания която е постигнала много само за 9 години работа, изпреварвайки огромна част от агенции  с 10-15-20 год. опит , определено се превърнахме в "трън" в очите на колегите и в любимец на клиентите ! 
 Ние сме Нов дом 1 - ние сме лидер на пазара на недвижими имоти! Ако имате възможност да се присъедините към нашия екип, може  да приемете, че сте получили една от много сериозните възможности в живота ви ! Успех !
Кариера в компанията
Кариера: 

  • Младши консултант
  • Старши консултант
  • Мениджър
  • Съдружник 

Награди:

Писалки! 
Таблети последно поколение !
Почивки !
Круиз!
По-сериозна награда !
Съдружие !
 
Контакти
НОВ ДОМ 1 ООД
ЕИК: 103823214
Телефон: 0895 500 630
Искам да получавам известия за новите обяви от НОВ ДОМ 1 ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на НОВ ДОМ 1 ООД
06.10.20 Варна; Заплата 900 BGN (Бруто)
06.10.20 Варна
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на НОВ ДОМ 1 ООД в Jobs.bg. ©2020