РЕГИОКОМ ЕВРОПЕЙСКО ДРУЖЕСТВО - КЛОН БЪЛГАРИЯ КЧТ Централен офис Варна
Обслужване на клиенти, енергетика, телекомуникации, ИТ-тестване, програмиране, авиация Служители в България: 600; Градове в България: Варна, Русе, София, Велико Търново; В България от: 2006; Служители глобално: 5500; Държави/градове извън България: Германия, Австрия; Година на основаване: 1996; Придобивки:  24 дни платен годишен отпуск;    допълнителна здравна осигуровка;    пресни плодове, топли напитки;    тиймбилдинги и различни мероприятия;    карти с отстъпки;    зали за почивка;    зала за спорт и активни игри;    програма за развитие на таланти;    собствена социална мрежа;  

РЕГИОКОМ ЕВРОПЕЙСКО ДРУЖЕСТВО - КЛОН БЪЛГАРИЯ КЧТ Централен офис Варна

Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията
regiocom e една от водещите компании в Европа, които доставят услуги на предприятия в сферата на енергоснабдяването, осигурявайки IT-системи, техническа поддръжка и клиентско обслужване. Основана в Магдебург през 1996 г., днес във фирмата работят повече от 5000 служители в Магдебург , Берлин, Хале, Залцведел, Кайзерслаутерн, Вайнгартен и др.

Нашите клонове във Варна, Русе, София и Велико Търново са специализирани в телефонно и писмено обслужване на клиенти на различни доставчици на енергия и телекомуникационни услуги. От 2012 година при нас работят мотивирани и квалифицирани служители, благодарение на чиито постигнати успехи и висока клиентска оценка е факт постоянното разширяване на нашите филиали.

През април 2017 г. отвори врати и нашият нов модерен офис в София с 380 работни места. Дейността е насочена в сферата на телекомуникациите и информационните технологии.

Добре дошли и в най-новия ни офис във Велико Търново, където вече работят повече от 70 служители!
Кариера в компанията
Специалист обслужване на клиенти, коуч, асистент по качеството, тренер, тийм лидер, проект мениджър - възможностите за развитие са почти неограничени.
 
Контакти
РЕГИОКОМ ЕВРОПЕЙСКО ДРУЖЕСТВО - КЛОН БЪЛГАРИЯ КЧТ Централен офис Варна
ЕИК: 175159686
Адрес: гр. Варна, ул."Сливница" № 189
Телефон: 0884330778, 0887006306
 www.regiocom-bulgaria.com
 https://www.facebook.com/regiocom.bulgarien/
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - РЕГИОКОМ ЕВРОПЕЙСКО ДРУЖЕСТВО - КЛОН БЪЛГАРИЯ КЧТ Централен офис Варна
Искам да получавам известия за новите обяви от РЕГИОКОМ ЕВРОПЕЙСКО ДРУЖЕСТВО - КЛОН БЪЛГАРИЯ КЧТ Централен офис Варна по имейл. Email:  
Всички обяви на РЕГИОКОМ ЕВРОПЕЙСКО ДРУЖЕСТВО - КЛОН БЪЛГАРИЯ КЧТ Централен офис Варна
вчера София
вчера София
вчера София
вчера София
вчера София
20.03.20 София
20.03.20 Варна
06.03.20 Варна
вчера Велико Търново
вчера Велико Търново
20.03.20 Русе
16.03.20 Русе
1 - 12 от 12
Корпортивен профил на РЕГИОКОМ ЕВРОПЕЙСКО ДРУЖЕСТВО - КЛОН БЪЛГАРИЯ КЧТ Централен офис Варна в Jobs.bg. ©2020