Техномаркет България ЕАД
Електроника/електротехника/машиностроене, Търговия


Техномаркет България ЕАД

За компанията

ЗА НАС

Компанията е създадена и оперира на българския пазар от 1992г.

Първият магазин с името ТЕХНОМАРКЕТ отваря врати през 1999г. и така е положено началото на най-успешната българска верига магазини за битова електроника, офис оборудване и телекомуникационни продукти. Днес верига магазини ТЕХНОМАРКЕТ има 54 магазина на територията на Република България.

В нашите магазини предлагаме и всички водещи търговски марки в бранша, сред които Samsung, Panasonic, Electrolux / AEG / Zanussi и Blaupunkt, Sony, Philips, Pioneer, Whirlpool, Yamaha, Jamo, LG, Daewoo, Grundig, JVC, Indesit, Ariston, Gorenje, Hitachi и други, общо над 20 бранда.

Особена гордост за нас са:
  • налагането на собствената ни търговска марка NEO, чийто продукти са вече добре познати на потребителите;
  • Откриването на първият Apple Shop в България, намиращ се в магазина ни в гр. София на бул. "Цариградско шосе" 92.
В магазините на ТЕХНОМАРКЕТ ще откриете над 15 000 артикула, от които всеки може да направи най-подходящия избор.

Специално за нашите клиенти сме се постарали да осигурим най-разнообразни начини на плащане и гъвкави финансови условия за максимално тяхно удобство. Поддържаме постоянно жив интереса на клиентите като акумулираме очаквания и инициираме нови промоции на всеки 3 седмици.


ФИЛОСОФИЯ НА ФИРМАТА

Ние, в ТЕХНОМАРКЕТ, смятаме за основен приоритет да отговаряме винаги на потребителското търсене като предоставим на клиентите си богат асортимент от продукти, отговарящи на най-новите технологични достижения с гарантирано качество и конкурентни пазарни цени. Непрекъснато разширяваме и предоставяните услуги - доставка до врата, сервизна поддръжка, монтаж на закупените артикули.


СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ

С ясното съзнание сме, че без нужното социалноотговорно отношение нямаше да стигнем дотук. С разрастването на пазарното ни присъствие, нараства и нашата ангажираност към обществото. Като фирма, която има пряк контакт с над 3 милиона клиенти, ние се чувстваме задължени да покажем, че ценим всички хора с които работим – и клиенти, и партньори, и служители. Общуваме постоянно със всички, за да уловим пулса на нашето време и да сме съпричастни със всичко, което се случва в страната ни. Участваме активно във всяка инициатива, чрез която можем да поощрим желанието и усилията или да помогнем и на онези, които не са получили равен шанс и справедливост.
Кариера в компанията

НАШИЯТ ЕКИП

Към момента във фирмата в България работят над 1200 човека.  Ние вярваме, че зад успеха на фирмата стои техният професионализъм и отдаденост, техният интерес към технологиите и екипна работа.

На всички тях осигуряваме:
  • равни възможности при подбора и наемането им на работа;
  • съвременни условия на труд;
  • страхотна школа за бъдещата им професионална кариера;
  • система за обективна оценка на индивидуалните и колективните постижения;
  • възможност за реализация и кариерно развитие;спокойствие и сигурност.

Дългогодишният ни опит ни е научил, че за да постигаме необходимото качество, което ни е утвърдило на нашите и международните пазари, са необходими две неща: модерни технологии и мотивиран екип.

Ето защо активно работим нашите служители ...
... да бъдат високо квалифицирани, 
... да имат нагласата да се присъединят към колектив, чиито постоянен стремеж е свързан с повишаване на ефективността, изграждане на стимулираща работна среда и конструктивна фирмена култура,
... да поддържаме желанието им да са "в крак" с най-модерните достижения в сферата на потребителската електроника и телекомуникационните технологии.


Ако искате да превърнете хобито си в професия, присъединете се към екипа на ТЕХНОМАРКЕТ!
Контакти
Техномаркет България ЕАД
ЕИК: 200586330
Адрес: България, София, п.код:1582
бул. „Проф. Цветан Лазаров“ №152
Телефон: 02/942 14 02
 www.technomarket.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от Техномаркет България ЕАД по имейл. Email:  
Всички обяви на Техномаркет България ЕАД
07.07.20 София, Стаж
07.07.20 София
07.07.20 София
12.06.20 София
06.07.20 Варна
06.07.20 Казанлък
29.06.20 Велико Търново
29.06.20 Велико Търново
29.06.20 Велико Търново
29.06.20 Велико Търново
1 - 10 от 10
Корпортивен профил на Техномаркет България ЕАД в Jobs.bg. ©2020