ИНТЕЗА ООД
„ИНТЕЗА“ ООД е вносител, лидер в търговията със заключващи системи и аксесоари. Компанията е доставчик на строителни хипермаркети и производители на врати, както и разполага със собствена верига магазини и ателиета. Служители: 90; Градове: София, Варна, Бургас, Пловдив, Благоеград; Година на основаване: 1992; Придобивки:  Ваучери за храна;    Бонусна схема;    Безплатни обучения;   Технологии: Вътрешно фирмено обучение за предлаганите на пазара най - нови технологии на заключващи системи и аксесоари;


ИНТЕЗА ООД

За компанията
Компанията „Интеза“ внася, дистрибутира и осигурява сервиз на заключващи системи и аксесоари от 1996-та година насам. Като лидер на българския пазар фирмата предлага завършени цялостни решения за сигурността на Вашия дом, офис, склад и дори автомобил. Интеза ООД е официален представител на редица световни производители за България, като Abloy, Mul-t-lock, KESO, Silca, Yale.

След повече от 15 години „Интеза“ ООД разполага с добре развита мрежа от търговски обекти , центрове за обслужване на корпоративни клиенти и верига собствени ключарски ателиета . Към производтсвените мощности на компанията влизат още широка складова база, пакетажен цех и работилница за сглобяване на врати тип „хармоника“.

От 23.12.2004 г. фирмата притежава и сертификат за качество на управление ЕN ISO 9001:2008 , който прилага в следните направления: Търговия с архитектурен обков, заключващи системи, патрони, панти, антипаник брави, разработка на системи "Master key" и картови брави за хотелски и административни сгради, елементи за автоматизиране и задвижване на портали, пешеходни и гаражни врати и бариери, части и аксесоари за заключващи системи, машини за нарязване на ключове, заготовки и оборудване на ключарски ателиета, PVC врати тип „хармоника“, пощенски кутии, сейфове и каси, стелажи и стелажни системи, ключарски услуги.

Една от основните цели на “Интеза” ООД е постоянно да обогатява продуктовата си гама, за да задоволяви своевременно възникналите потребности на пазара
Кариера в компанията
Като лидер на пазара за заключващи системи Интеза ООД ежегодно провежда редица семинари и обучения. Повечето от тях целят привличане на специалисти в различни области на икономиката и техниката. Предлагаме гъвкава система от възможности за пълно професионално развитие. Екипът от професионалисти с дългогодишен опит в работата с клиенти, анализиране на техните нужди и достатъчната техническа подготовка гарантират постоянното надграждане във всеки отдел от фирмата.
 
Контакти
ИНТЕЗА ООД
ЕИК: 040348242
Адрес: СОФИЯ 1309
КВ. ЗАХАРНА ФАБРИКА
УЛ."КУКУШ" № 1
Телефон: 821 14 45
 www.intesa.bg
 https://bg-bg.facebook.com/intesa.bg
 https://twitter.com/IntesaLockSys
Искам да получавам известия за новите обяви от ИНТЕЗА ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ИНТЕЗА ООД
14.07.20
 МОНТАЖНИК
София
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на ИНТЕЗА ООД в Jobs.bg. ©2020